tag:blogger.com,1999:blog-1878776638384954066.post6592703471487300224..comments2023-11-02T11:42:12.817+01:00Comments on LifeLikes: How was your week?andrianahttp://www.blogger.com/profile/13554089297371305539noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-1878776638384954066.post-43342372607466596182014-03-14T15:45:23.984+01:002014-03-14T15:45:23.984+01:00@μ. ποτέ δεν ξέρεις........ ;)@μ. ποτέ δεν ξέρεις........ ;)andrianahttps://www.blogger.com/profile/13554089297371305539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1878776638384954066.post-61207849651224769522014-03-14T15:36:56.419+01:002014-03-14T15:36:56.419+01:00γιατί να μην μπορουσαμε να μένουμε ξανά όλοι μαζί?...γιατί να μην μπορουσαμε να μένουμε ξανά όλοι μαζί????????? <br />... και να μοιραζόομαστε αυτό τον καταπλητκικό σολωμό! μ.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1878776638384954066.post-27184332452674796232014-03-14T13:10:52.693+01:002014-03-14T13:10:52.693+01:00και γω τη συνταγή ήθελα. λατρεύω το σολομό. Καλό Σ...και γω τη συνταγή ήθελα. λατρεύω το σολομό. Καλό Σαββατοκύριακο!!!stylencriticshttp://www.stylencritics.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1878776638384954066.post-35086675798681918132014-03-14T12:02:28.557+01:002014-03-14T12:02:28.557+01:00Ευχαριστώ πολύ Ανδριάννα.Επειδή όμως νηστεύω το ψά...Ευχαριστώ πολύ Ανδριάννα.Επειδή όμως νηστεύω το ψάρι λόγω Σαρακοστής,25η Μαρτίου που υπάρχει κατάλυση ιχθύος θα το κάνω και θα σου πω γιατί ο σολωμός μου αρέσει πολύ...:) ΌλγαAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1878776638384954066.post-53456969669074798362014-03-14T09:54:56.811+01:002014-03-14T09:54:56.811+01:00@Όλγα: Βεβαίως και να σας πω... Είμαι λίγο επιφυλα...@Όλγα: Βεβαίως και να σας πω... Είμαι λίγο επιφυλακτική γιατί τα κάνω όλα με το μάτι και σε μία συνάδελφο δεν της είχε πολυ-πετύχει... <br /><br />Ιδού όμως η απλή αλλά θαυματουργή συνταγή:<br />Βάζουμε σε ένα πυρέξ το φιλέτο σολομού (χωρίς κόκκαλα). Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ φρέσκο ginger, soya, μπαλσάμικο ξύδι, λίγη μουστάρδα, πιπέρι και αν θέλουμε λίγο σκόρδο. Περιχύνουμε τον σολομό και αλείφουμε από πάνω λίγο μέλι. Ρίχνουμε στο πυρέξ ένα δάχτυλο περίπου λευκό κρασί, σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο. Εγώ το κάνω το πρωί (πριν φυγω για τη δουλειά) και το ψήνω το βράδυ. Αφαιρούμε την μεμβράνη και ψήνουμε στον φούρνο στους 180. Δεν θα μείνουν καθόλου υγρά και ο σολομός θα αποκτήσει αυτό το καραμελένιο χρώμα...<br /><br />Καλή επιτυχία! Περιμένω εντυπώσεις αν το φτιάξεις....andrianahttps://www.blogger.com/profile/13554089297371305539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1878776638384954066.post-35564507467418373322014-03-14T08:48:56.838+01:002014-03-14T08:48:56.838+01:00Καλημέρα!Συνταγή για αυτόν τον καραμελωμένο σολωμό...Καλημέρα!Συνταγή για αυτόν τον καραμελωμένο σολωμό θα μας πεις?..<br />Όλγα...:)<br />Anonymousnoreply@blogger.com