Eυχετήριες Κάρτες!

Ευχαριστώ, Σ' αγαπώ, Χρόνια Πολλά, Μου λείπεις, Να Ζήσετε..... πόσα μπορείς να πεις με μια ευχετήρια κάρτα! Και επειδή κρίμα είναι να θες να τα πεις και να μην σου βρίσκεται μια κάρτα, το Do It Yourself Invitations μας δίνει τη δυνατότητα να εκτυπώσουμε και να φτιάξουμε τη δική μας ευχαριστήρια κάρτα με τον ασορτί της φάκελο!


Διαλέγεις το σχέδιο, το τυπώνεις σε πιο χοντρό χαρτί και ακολουθείς τις πολύ απλές οδηγίες και σε λίγα λεπτά είναι έτοιμη! Piece of cake! 



Και βεβαίως το δοκιμάσαμε και ιδού η δική μας κάρτα... χωρίς τα εξειδικευμένα εργαλεία, με ένα απλό ψαλίδι και μια κόλλα.


Πιο αναλυτικά τα βήματα και οι οδηγίες εδώ.

Σχόλια

  1. Τί ωραία κίνηση...ξεχασμένη όμως με τον αδηφάγο καιρό που ισοπεδώνει ό,τι του αφήσεις...παλιά είχαμε τα γράμματα...λίγα βλέπεις τα τηλέφωνα...μετά οι κάρτες τις γιορτές...άλλη ωραία στιγμή...να διαλέξεις την κατάλληλη για τον κάθε φίλο, συγγενή, γνωστό...και εμείς με τόσους "ξενητεμένους" είχαμε πολλή δουλειά...ωραίες στιγμές...τώρα περιορίστηκαν όλα λόγω τηλεφώνου...αυτό το άτιμο σε φέρνει σε τέτοια άμεση επαφή...που ξεχνάς και τις κάρτες για γιορτές...και τις ευχές για τα υπόλοιπα...θυμάμαι την μαμά μου που είχε έννοια να στείλει κάρτες για ονομαστικές εορτές και γενέθλια αρκετόν καιρό πριν για να τις λάβουν στην ώρα τους και ...όχι..."κατόπιν εορτής", όπως συνήθιζε να λέει...ωραίοι καιροί...γεμάτοι νοσταλγία...ας είναι και σήμερα ένα τηλέφωνο ή ένα μήνυμα στο κινητό είναι εξ ίσου καλά...φτάνει να θυμάσαι, να σκέφτεσαι και να νοιάζεσαι τον άλλον και οι τρόποι πάμπολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana