Τύλιξέ το... γιορτινά!

Υπάρχουν πολλές, πάρα πολλές ιδέες περιτυλίγματος για τα εορταστικά, Χριστουγεννιάτικά μας δώρα. Και στο εξωτερικό είναι έθιμο καθώς τα περισσότερα καταστήματα (ειδικά στην Αμερική) δεν σου τυλίγουν καθόλου τα δώρα... Άρα μένει σε εσένα να προμηθευτείς τα κατάλληλα σύνεργα και να βάλεις τη φαντασία σου σε δράση. Είναι όμως μια πολύ δημιουργική διαδικασία, αναγκαία αν τα δώρα είναι χειροποίητα.

Επειδή οι περισσότερες ιδέες απαιτούν εξιδεικευμένα υλικά - εργαλεία, γνώσεις και σίγουρα χρόνο, βρήκα μερικές εξίσου όμορφες και εορταστικές αλλά πολύ εύκολες, γρήγορες και ανέξοδες! Κοιτάξτε τριγύρω σας, σίγουρα θα βρείτε πολλά σύνεργα προς αξιοποίηση όπως παλιές κορδέλες, χάρτινους φακέλους, τούλια, κουτιά από παλαιότερα δώρα, ακόμα και περιοδικά και παλιούς χάρτες....

Όλες οι παραπάνω ιδέες είναι από το older and wisor blog.

Αν από την άλλη βαριέστε λιγάκι να μπείτε σε όλη αυτή τη διαδικασία μόνοι και έρημοι, no problem! Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το Wine and Wrap Party στο Divine Party Concepts και ίσως μετά να θέλετε να διοργανώσετε και το δικό σας ;-)

Σχόλια