Ευτυχία είναι... ♥ Happiness is...

Ευτυχία είναι να ξυπνάς πρωί, έξω να ψιχαλίζει και να βγαίνεις στο κρύο για περπάτημα με την καλή σου φίλη.

Ευτυχία είναι να γυρνάς και να βρίσκεις το τζάκι αναμμένο, τους φίλους στο σαλόνι και τις ετοιμασίες του φαγητού ήδη στη μέση.

Ευτυχία είναι να μένεις μόνη, να ξαπλώνεις δίπλα στο τζάκι και να σκέφτεσαι στην ησυχία ότι αυτό πρέπει να είναι η ευτυχία.

Happiness is to wake up in the morning and decide to go out for a walk in the drizzling, cold weather with your good friend.

Happiness is to come back and find friends sitting around the fireplace and the food preparations already on their way.

Happiness is to be left alone, lying next to the fire, thinking amongst the silence that this must be happiness.

Σχόλια

  1. Ευτυχία είναι να ακούς ξανά το νερό να τρέχει στο μπάνιο και να ξέρεις ότι είναι η "μικρή" σου που κάνει μπάνιο...όπως τις παλιές καλές μέρες...και να νοιώθεις πάλι γεμάτο το σπίτι...με την παρουσία της.

    Ευτυχία είναι να ακούς αυτό το "γιαγιά μου" από τα μικρά αθώα χείλη της εγγονής σου.

    Ευτυχία είναι να μαζεύονται τα παιδιά σου μαζί με τα παιδιά τους και τους συντρόφους τους όλοι μαζί στο σπίτι...όπως τις παλιές καλές μέρες...με μερικές προσθήκες, και να είναι το σπίτι πάλι ζωντανό και γεμάτο...φωνές, αγάπη, νεύρα, γέλια, χαρές, μαλώματα...όλα καλοδεχούμενα.

    Ευτυχία είναι να αλλάζει ο χρόνος και να έχεις κοντά σου όλους αυτούς που αγαπάς (ή σχεδόν όλους με την έλλειψη του μοναχογυιού), που νοιάζεσαι, που νοιώθεις οικογένειά σου.

    Ευτυχία είναι να προσμένεις με ανυπομονησία και περιέργεια, με χαρά και συγκίνηση, τον γάμο του εν λόγω μοναχογυιού...και να νοσταλγείς το "πότε ήταν που ήταν τοσοδούλης ο Γιώργος μου"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana