swinging



Οι φήμες λένε, 
rumor has it που λέει και η Adele, ότι στις κούνιες ανέβηκα λίγο ‘εκβιαστικά’ όταν πλέον ο μικρός μου αδελφός έφτασε σε αυτή την ηλικία και εγώ, αναγκαστικά, ζήλεψα! Οι δικές μου παιδικές μνήμες πάντως είναι γεμάτες από κούνιες (είχαμε την τύχη να έχουμε στον κήπο του σπιτιού), διαγωνισμούς με τον αδελφό ποιος θα φτάσει πιο ψηλά, μέχρι και ποιος θα καταφέρει πηγαίνοντας πίσω-πίσω-πίσω να πιάσει (και να κόψει) με τα πόδια του τα λουλούδια (sorry mom).

Γενικά οι κούνιες μού δημιουργούν την αίσθηση της ελευθερίας, της παιδικότητας, της ανεμελιάς… Και η τάση που τις θέλει πλέον και για τους ενήλικες ακόμα και μέσα στο σπίτι πολύ μου αρέσει. Σε αυτό το σημείο να σας μιλήσω και για τον αγαπημένο φίλο Β. που μάταια προσπαθούσε να εξηγήσει στους απανταχού τεχνίτες τι μπαμπού κούνια ήθελε να του φτιάξουν για δώρο, μέχρι που ξεστόμιζε τη φράση «σαν την κούνια της Εμμανουέλας στις ταινίες» και φυσικά όλοι καταλάβαιναν! Και δημιουργήθηκε η κούνια, και κοσμεί το μπαλκόνι των φίλων, και ναι είναι σαν της Εμμανουέλας! Πίσω στις κούνιες λοιπόν και ιδού μερικές προτάσεις για εσωτερικό –κυρίως- χώρο.





Photos: Style Files, Paper City Mag, the boo and the boy, Furniture, Orange Farm House, Deco Peques

Σχόλια

  1. Η μνήμη της μαμάς δεν είναι ... φήμες..άντε...
    Ο μπαμάς σου σε πήγαινε στις κούνιες και γυρνούσατε πίσω σε 5 ναί 5 λεπτά,...
    Τί να κάνω δεν ανεβαίνει στις κούνιες, δεν κάνει τραμπάλα, δεν κάνει τσουλήθρα .. τί να την κάνω...ας παίξει εδώ...η απάντηση στο γιατί γυρίσατε κιόλας....
    Ο μικρός μας θαρραλέος σε κατάφερε...για καλό ήταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana