How was your week?


Νιώθω ότι η εβδομάδα τελειώνει τις Παρασκευές, για ευνόητους λόγους.... Εσείς; 
Αυτή την εβδομάδα λοιπόν είχαμε τα παρακάτω:


  • Γέμισα από ήλιο! Τόσο που κοκκίνισε η μύτη μου, σαν να ήταν άνοιξη.
  • Φιλοξενήσαμε τον φίλο Γ. στο σπίτι και τα αγόρια έφτιαξαν το πρωί μία ομελέτα μούρλια, και φάγαμε πρωϊνό στον κήπο, και σιγά-σιγά γίναμε περισσότεροι και αρχίσαμε τις βόλτες.
  • Έμαθα ότι η ανιψιά μου Χ. βρήκε -επιτέλους- την κουμπάρα που θα την παντρέψει με τον Φ. Και ναι, δεν είναι ούτε 5 χρονών ακόμα!
  • Συνηδειτοποίησα πόσο διαφέρω από κάποιους ανθρώπους, και από τον ίδιο μου τον εαυτό καμιά 10αριά χρόνια (και βάλε) πίσω.
  • Γέλασα πολύ 'ξορκίζοντας' τη στεναχώρια των ημερών με οικογενειακούς φίλους, σουβλάκια και ιστορίες.
  • Κάναμε tour στην εξωτική πλατεία της Βούλας -1η φορά για κάποιους. Μπορεί να μη χρειάστηκαν ούτε 10 λεπτά αλλά κρύβει δεκαετίες αναμνήσεων.
  • Ταξίδεψα νοητά μέχρι το ηλιόλουστο Μονακό ακούγοντας τους γονείς μου να περνούν όμορφα.
  • Έμαθα ότι το αυτοκίνητο του mickey χάλασε αλλά όλα πήγαν καλά!
Καλό σαββατοκύριακο!
ανδριάνα

Σχόλια

  1. Η δική μου εβδομάδα είχε τόοοοοσα κοινά με τη δική σου! Ούτε... φίλοι να ήμασταν.

    - οι τρεξιματικοί ρυθμοί έπεσαν, καθώς ο μεγάλος αγώνας της επόμενης Κυριακής (ΚΜΑ) πλησιάζει.

    - Φιλοξενήθηκα στο σπίτι των φίλων μου Σ. και Α. που κοντεύει να γίνει παραθεριστική μου κατοικία στα Νότια. Ειδικά με τον καιρό που κάνει και την παράταση του Αυγούστου για δυο μήνες ακόμα.. Και βλέπουμε..

    - Βόλτα με τους προαναφερθέντες και άλλα παιδάκια στην πλατεία της Βούλας, όπου πετύχαμε και τους παππούδες με την Η. Όλες οι γενιές ρουφούσαν ήλιο την περασμένη Κυριακή.

    - η Μαριάννα ήρθε στο "εξοχικό" μου και έφερε ένα σακουλάκι cookies για τα οποία μιλάγαμε, εν αγνοία της, δέκα λεπτά νωρίτερα! Στα απλά η ευτυχία..

    - το φθινώπορο δεν ήρθε ακόμα, απέκτησε όμως "φωνή".

    Μπορεί να ξεχνάω και μερικά. Αλλά δεν πειράζει... Σημασία έχει η διάδραση, θαρρώ, στην παρούσα στήλη.

    Τα λέμε την άλλη εβδομάδα. Πάω βόλτα. Εδώ έχει ακόμα ήλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρείς μέρες λείπεις και είναι σαν να έλειψες ένα μήνα...και να τα πλυντήρια...και να τα ποτίσματα...και να δούμε την ακριβή μικρή που τόσο μας έλειψε...και να φάμε με τα παιδιά και την περι ου ο λόγος μάγισσα...και να δούμε cinema prive...στους καλούς φίλους που ανέχονται τα χάχανα, τα σχόλια αλλά και...τα ροχαλητά μερικών...και την άλλη μέρα να φάμε με τα άλλα παιδιά και να μοιραστούμε λίγες ώρες γέλιου, αναμνήσεων, δακρύων, χαράς και λύτρωσης με την αγαπημένη Λ...που τόσο δύσκολη έγινε η καθημερινότητά της τελευταία,,,και να μοιραστούμε τα αμέτρητα γλυκά με τους προαναφερθέντες και με καλούς φίλους...
    Και τελείωσε έτσι η βδομάδα...και ξαναρχίζουν οι πρωινές πορτοκαλάδες, τα ρόδια, οι καφέδες, και όλα με την μικρή....μάλλον το επίκεντρο της καθημερινότητάς μου έγινε...ας είναι καλά...

    Υ.Γ
    Πολύ χαίρομαι που οι αγαπημένοι φίλοι των παιδιών επισκέπτονται τα "εξοχικά" νότια προάστια...και περνούν καλά και...ίσως τους δούμε και εμείς καμιά φορά...ακόμη μαγειρεύουμε υποφερτά...για οσους το ξέχασαν...και ο νοών νοείτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana