Lucky me!


Ξέρετε, ενώ από τη μία θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό (σε θέματα ζωής, στα ΜΕΓΑΛΑ θέματα δηλαδή), δεν τον θεωρώ καθόλου σε θέματα τύχης! Σας μπέρδεψα; Δεν έχω ποτέ το feeling ότι θα κερδίσω το λόττο (για αυτό και δεν παίζω). Δεν έχω κερδίσει ποτέ δώρο από τους εκατοντάδες λαχνούς που τόσα χρόνια αγοράζω στις εκάστοτε εκδηλώσεις. Θυμάμαι που αγοράζαμε οικογενειακώς λαχνούς για να στηρίξουμε έναν οργανισμό, έπαιρνα εγώ 20, έπαιρνε η γιαγιά μου 2, εγώ δεν κέρδιζα τίποτα, η γιαγιά μου κέρδιζε και με τους 2! Και ήταν ΠΑΝΤΑ έτσι. Τυχαίο;; Αφού στο τέλος βάζαμε εκείνη να μας διαλέγει τους λαχνούς αλλά τίποτα...... Μόνο αυτοί που διάλεγε για εκείνη κέρδιζαν. Σας τα διηγούμαι και χαμογελάω..............

Τον τελευταίο μήνα όμως κέρδισα 2 φορές σε αναπάντεχους διαγωνισμούς! Απίστευτο δεν είναι;; Λέτε κάτι να αλλάζει; Και είναι τόσο όμορφη η αίσθηση να λαμβάνεις ένα δώρο, ανεξαρτήτως αξίας. Πόσο μάλλον αν σου ταιριάζει τόσο! Με ιδιαίτερη λοιπόν χαρά σας παρουσιάζω τα πιο πρόσφατα αποκτήματά μου από το The Foodie Corner. Αν δεν το ξέρετε, αξίζει να το μάθετε γιατί είναι ένα ελληνικό site, πολύ όμορφο αισθητικά, με ιδιαίτερες συνταγές, φανταστικές φωτογραφίες και την Ελένη που γράφει πολύ άμεσα! Τι κέρδισα; Αυτό το foodie πακετάκι που βλέπετε, με το τσάι που αγαπώ (λες και το ήξερε), τα κουταλάκια - μεζούρες που δεν είχα (απίστευτο και όμως αληθινό), τους λοβούς φρέσκιας βανίλιας, το καπνιστό θαλασσινό αλάτι, τις θήκες για cupcakes που ποτέ δεν είναι αρκετές και την χρήσιμη-όσες-και-να-έχεις ξύλινη κουτάλα.  

Ευχαριστώ Ελένη! 
Καλά μαγειρέματα!

ανδριάνα

Σχόλια

  1. Idem! Αν και με θεωρώ πολύ τυχερή στην ζωή (οικογένεια, φίλοι, δουλειά), δεν έχω κερδίσει σχεδόν ποτέ σε λαχνούς..Να φανταστείς ούτε που θυμάμαι την τελευταία φορά που μου έτυχε το φλουρί!Πολύ όμορφο το δώρο!
    http://mygenerouslife.blogspot.it/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana