Διακοπή

Πολλά διαφορετικά κομμάτια, επιφανειακά αταίριαστα, που μας έφεραν από τα πάνω στα κάτω και από την χαρά στη λύπη, και πάλι πίσω. Κοιτάξτε όμως πόσο αρμονικά φαίνονται εντέλει.... Accept what is.
Bye bye. Δεν φεύγω. Φεύγει όμως το καλοκαίρι. Και όσο και να θέλουμε να παρηγορηθούμε με το "έχει ακόμα ζέστη", "τον Σεπτέμβριο η θάλασσα είναι στα καλύτερά της", "τώρα ξεκινά το μικρό καλοκαίρι", η ουσία είναι μία: σε λίγο θα βγουν τα ζακετάκια, την θάλασσα θα την βλέπουμε από μακριά και σε λίγους μήνες (μη πω εβδομάδες) θα ονειρευόμαστε το επόμενο καλοκαίρι. That's life. Όχι ότι δεν έχουν την γλύκα τους και οι άλλες εποχές, αλλά καλοκαίρι δεν είναι.... Ξέρω, υπάρχετε και εσείς εκεί έξω που ανυπομονείτε για βροχές και κρύες νύχτες. I am not one of you.

Όπως και να ΄χει, για να γίνει αυτός ο αποχαιρετισμός πιο γλυκός, προτείνω να συγκεντρώσουμε τις ομορφιές που ζήσαμε το καλοκαίρι του 2014 εδώ. Όπως το είχαμε κάνει και πριν από 2 χρόνια (ανατρέξτε εδώ). Τι λέτε; Αναμένω λοιπόν με email στο lifelikes.andriana@gmail.com τις συμμετοχές σας που θα περιλαμβάνουν αυτά τα 3 απλά και βασικά:

  1. φωτογραφία
  2. λεζάντα - σύντομη φράση
  3. όνομα ή όπως θέλετε να υπογράψετε.
Ξεκινώ, ως καλή οικοδέσποινα, με τη δική μου συμμετοχή.

Σας φιλώ.
ανδριάνα

ΥΓ. Επειδή φεύγει το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι έρχεται ο χειμώνας people!

Σχόλια