Άσπρο στο άσπρο


Συχνά - πυκνά βλέπουμε εκπληκτικά σπίτια από όλο τον κόσμο. Lofts, εξοχικές κατοικίες, μονοκατοικίες, διαμερίσματα... Η αλήθεια είναι ότι και η Ελλάδα διαθέτει μερικά πολύ ιδιαίτερα και ξεχωριστά σπίτια. Η πλειοψηφία των οποίων μάλλον 'κατοικεί' εκτός των μεγάλων πόλεων, στα νησιά και τα χωριά μας. Καιρός λοιπόν να δούμε και ένα ελληνικό, φανταστικό εξοχικό σπίτι στην μαγευτική Σαντορίνη. Και είναι όπως θα έπρεπε να είναι. Κάτασπρο, με χτιστά πεζούλια και αυλές, λιτές γραμμές, απουσία διακόσμησης, σύγχρονα έπιπλα - κλειδιά που ξεχωρίζουν και βεβαίως αυτή την ανεπανάληπτη θέα. Απολαύστε.







Σχόλια

  1. Μα δεν ειναι μόνο υπέροχα εσωτερικα αυτα τα σπιτι που μας δειχνεις... αλλά εχουν και κάτι απιστευτα views σε απεραντο γαλάζιο, βραχια-γλυπτά και χρυσοκόκκινα ηλιοβασιλέματα!
    Αμα σου λέω οτι το σπιτι έπρεπε να ηταν στην Βουλιαγμενη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα ειναι πολυ ωραιο......"στις φωτογραφίες"....αλλα τι γινεται στην καθημερινοτητα? Ακομα και η πιο μικρη μαυρη τριχα στο πατωμα θα φαινεται τεραστια. Ξερω ξερω γκρινιαζω αλλα ακομα και την καρεκλα να συρεις παει γδαρθηκε το πατωμα η εκανε σημαδι. Ολα τα περιοδικα μας τα παρουσιαζουν ολα τα σπιτια και τους χωρους απλα μοναδικους αλλα μαλλον θα ελεγα οτι ειναι το "design intent" παρα η πραγματικοτητα.

    β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο φίλε αρχιτέκτονα. Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη. Δυστυχώς δεν μπορούν να σταθούν πρακτικά όλα όσα θαυμάζουμε. Μένουμε όμως να τα θαυμάζουμε και ας μην τα έχουμε.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana