Day dreaming....


Τι θα κάνατε αν κερδίζατε το Τζόκερ; Ή αν είχατε (με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) τόσα χρήματα ώστε 1. να μην χρειάζεται να εργάζεστε και 2. να μπορείτε να ζείτε πλουσιοπάροχα; Εγώ δεν ονειρεύομαι ακριβά αυτοκίνητα, επώνυμες τσάντες και οικιακές βοηθούς. Ονειρεύομαι ταξίδια! Να γυρίσω όλο τον κόσμο χωρίς εισιτήριο επιστροφής. Να εξερευνήσω, να ζήσω, να γευτώ, να περπατήσω, να θαυμάσω αυτόν τον πλανήτη. Και μόλις γεμίζω από ένα μέρος, τσουπ να βγάζω εισιτήριο για τον επόμενο προορισμό. Πάντα με τον συνοδοιπόρο. Και μετά από κάποιους μήνες να γυρνάω σπίτι, να μαζεύονται οι φίλοι και οι συγγενείς και να κάνουμε προβολές, να τους δίνω απίστευτα souvenirs και να γελάμε με τις απίθανες ιστορίες.
Ξέρετε όμως κάτι; Κάποιοι το κάνουν χωρίς χρήματα και τυχερά παιχνίδια. Έτσι απλάΧωρίς δικαιολογίεςΚαι ναιέχουν ΚΑΙ παιδιάΈτσι απλά. Είναι η «οικογένεια χωρίς σύνορα» η οποία καταγράφει τις απίστευτες εκδρομές της απ’ άκρη σ’ άκρη του κόσμου! Η Anna είναι δημοσιογράφος, ο Thomas φωτογράφος, έχουν 2 κόρες και καταγράφουν τις περιπέτειές τους στο The family without borders blog. Περιττό να πω ότι μερικές φωτογραφίες σου κόβουν την ανάσα.




Day dreaming για κάποιους, πραγματικότητα για κάποιους άλλους.
ανδριάνα

ΥΓ. Εννοείται ότι οι φωτογραφίες είναι από το blog τους.

Σχόλια

  1. Καλημέρα!! Αν κέρδιζα το τζόκερ που δεν παίζω ποτέ μόνο ταξίδια θα έκανα κ γω..πάω να τσεκάρω την "οικογένεια δίχως σύνορα" τέλειες φωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana