Shazam: sound & place #1


Με ιδιαίτερη χαρά, αγωνία και ανυπομονησία σας παρουσιάζω τη νέα προσθήκη του LifeLikes, μια 'μουσική' στήλη! Ο SV θα μας παρουσιάζει όποτε έχει όρεξη και χρόνο κάποια από τα τραγούδια που του τραβούν την προσοχή τόσο όσο να τα ψάξει μέσω του ευφυέστατου Shazam, να τα καταχωρήσει στο κινητό και να τα ακούει συχνά - πυκνά. Πώς ένα τυχαίο λοιπόν τραγούδι που ακούς στο ραδιόφωνο, σε ένα bar, σε μια ταινία χαρακτηρίζει τη στιγμή που ζεις.... γιατί όλα μπαίνουν σε context, το τραγούδι - η τοποθεσία - η παρέα - το συναίσθημα..... Stay tuned!!!


Εγκαινιάζουμε λοιπόν το «Shazam sound and place…» με ένα χαρακτηριστικό τραγούδι… 

Θα προσπαθήσουμε να προτείνουμε κάθε φορά κάποιο τραγούδι που ακούσαμε και μας έβαλε στο πειρασμό να το κάνουμε tag… Πρόθεσή μας είναι να μεταφέρουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το ακούσαμε… έτσι απλά για να μεταφέρουμε και το μικροκλίμα της στιγμής. Άλλωστε εκτός όλων των άλλων, η μουσική σε βοηθάει να αποτυπώνεις τις στιγμές… πολλές φορές σφραγίζει γεγονότα…





ORISHAS -REPRESENT
Το συγκεκριμένο tag έγινε στις 07:14 το πρωί της 26ης Απριλίου του 2011 στο δρόμο προς την δουλειά... Τρίτη του Πάσχα δηλαδή… Ικανό να ανεβάσει την διάθεση και την όρεξη για την πρώτη ημέρα δουλειάς μετά από αρκετές μέρες ξεκούρασης… Τραγούδι που μυρίζει αρώματα!

SV

Σχόλια

  1. Δηλώνω ενθουσιασμένος από αυτό το πρώτο tag! Όχι τόσο για το συγκεκριμένο τραγούδι (που αναμφισβήτητα είναι ωραίο), όσο για το όλο εγχείρημα. Καταπληκτική ιδέα! Και ανυπομονώ να ακούσω τα επόμενα tags του αξεπέραστου ατακαδόρου SV!!!

    Δηλώνω fan της στήλης, εκτός από fan του blog!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana