Ένα χρόνο μετά....



Πώς να σας περιγράψω όλα όσα έζησα, αλλά κυρίως ένιωσα, τον Ιούνιο που μας πέρασε…. Τόση αγάπη, συγκίνηση, ενέργεια και δημιουργία που κορυφώθηκε αυτό το μήνα και μας ακολουθεί έκτοτε. Δεν είναι ο γάμος αυτός καθαυτός, ούτε ένα bachelorette από μόνο του… αλλά τι «ντύνει» το κάθε ένα από αυτά και πώς το βιώνεις.

Εγώ λοιπόν τα βίωσα μέσα από τον Σ., τις οικογένειές μας και τους αγαπημένους μας φίλους οι οποίοι έδωσαν τη δική τους μοναδική πινελιά σε μια ούτως ή άλλως όμορφη, μακρά, πολύπλοκη, δημιουργική και γεμάτη αγάπη περίοδο.


Κάποιοι από τους «πρωταγωνιστές» του περσινού Ιουνίου μαζευτήκαμε στο musicspins blog και μέσα σε λίγες λέξεις περιγράψαμε τον ένα χρόνο μετά…….

Δεν σας μεταφέρω κάτι άλλο για να μπείτε να τα διαβάσετε μόνοι σας……. εδώ. Νομίζω αξίζει. 
Να είμαστε καλά να ζήσουμε και άλλους "Ιουνίους".... Και στα δικά σας…. ευτυχή γεγονότα!

Σχόλια

  1. "One loyal friend is worth ten thousand relatives" - Euripides
    ευχαριστούμε για τον υπέροχο περσινό Ιούνιο.......
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξυπνάω σήμερα πρωϊ με έντονα στο μυαλό μου το "ραμπαγά"...μπαίνω στο lifelikes και βλέπω αυτό...!!αχ τι όμορφες στιγμές......πάντα τέτοια βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 10 Αυγούστου μάλιστα, αλλά 11 τι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eμείς δεν μαζευτήκαμε για να θυμηθούμε τα περσινα...απλά τα θυμόμαστε συνέχεια...θες η φωτογραφία στο κινητό της μαμάς...θες το wall paper στον υπολογιστή του μπαμπά...θες η επίδειξη - με υπερηφάνεια θάλεγα περισσή - των φωτογραφιών του γάμου σε γνωστούς και καινούργιους φίλους...θες...θες...ό,τι θες μπορείς να βρείς για να θυμάσαι τέτοιες ωραίες στιγμές...και να περιμένεις τις επόμενες...ελπίζοντας νάναι ακομη καλύτερες...και θάναι πίστεψέ με...και ελπίζω να είμαι εδώ να τις χαρώ μαζί σας....να τις γευτώ και να τις χορτάσω....να είσαι πάντα γελαστή όπως εκείνη την ημέρα του περυσινού Ιούνη μάτια μου...και να μην επιτρέψεις σε κανέναν και τίποτα να σου χαλάσει εκείνη την ανάμνηση και εκείνη την διάθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana