Διακοπές!!



Ποιες είναι οι 5 πρώτες λέξεις που σας έρχονται στο μυαλό με το άκουσμα των καλοκαιρινών διακοπών; Γρήγορα και αυθόρμητα!

Εμένα λοιπόν είναι οι:
  1. Ήλιος
  2. Ξεγνοιασιά
  3. Μουσική
  4. Ταξίδι
  5. Παρέα

ΥΓ. Στη φωτογραφία, η όμορφη Φολέγανδρος

Σχόλια

  1. Έχουμε και λέμε:

    1. Φίλοι
    2. Μουσική
    3. Φαγητό
    4. Ανάσες
    5. Σαγιονάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργάνωση της τελευταίας στιγμής πάντα...ξεκουβάλημα του μισού σπιτιού...βαλίτσες...μωρα...αργότερα παιδιά...μετά τσαντισμένοι έφηβοι...γιαγιάδες...τί να πρωτοθυμηθά....να είστε καλά...να ξέρατε πόσο τίς νοσταλγώ εκείνες τις εποχές...και ας μου έβγαινε ο πάτος στην κούραση...είχα και τις γκρίνιες του καθενός και τους τσακωμούς...ωραία χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πριν από 25 χρόνια οι διακοπές ξεκίναγαν πάντα την 1 Ιουλίου και τελείωναν 30 μέρες μετά. Το αυτοκινητο {τρομερό renault 20} γέμιζε μπαγκάζια μέχρι και ανάμεσα από τα καθίσματα, ποδήλατα στην οροφή και μια βάρκα να σέρνεται από τον κοτσαδόρο για τα παραγάδια του καλοκαιριού. Εγώ και ο φίλιππος ξαπλωμένοι στο πίσω κάθισμα {χωράγαμε και οι δύο, ο ένας δίπλα στον άλλο}, τα παράθυρα ανοιχτά και ο αέρας να λυσομανά και μια κασέτα νταλάρα, χαρούλας ή διονυσίου στα τσακίρ κέφια! φαντάζομαι ότι αν ακούσετε την ίδια ιστορία από τη μαμά μου θα μοιάζει περισσότερο με την περιγραφή της κ. αλεξάνδρας, αλλά το σίγουρο είναι πως οι διακοπές εκείνες ήταν αξέχαστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Μαριάνα μου, έτσι είναι γιατί όπως τα παιδιά και οι σύζυγοι...και οι μαμάδες βγαίνουν με καρμπόν...να το θυμάσαι αυτό..φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και μιά και μιλάμε για διακοπές..οι φετεινές ολιγοήμερες διακοπές μου θα είναι γεμάτες από την συντροφιά καλών παλιών (που έγιναν καινούργιοι) φίλων...γνώσεις και πολύ μα πολύ μεγάλη έλειψη της πολυαγαπημένης μικρής...εκείνο το...... γιαγιά.........πολύ θα μου λείψει...να περάσετε όλοι καλά και με το κεφάλι ψηλά να μου γυρίσετε...ναί???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana