Το σπίτι μου #7



Κάθε σπίτι έχει τη δική του ιστορία, τις δικές του αναμνήσεις. Κακές, καλές, πικρές, γλυκές είναι δικές του, είναι ένα κομμάτι της ζωής του. Κάθε γωνιά θυμίζει και κάτι. Γιορτές, γενέθλια, ατελείωτα τραπεζώματα, πάρτυ με χορό μέχρι πρωΐας, Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιές, αναχωρήσεις, επιστροφές από τις σπουδές, πάρτυ για το στρατό. Πόσοι πέρασαν, πόσοι το χάρηκαν.

Πάντα με χαροποιούσε που το σπίτι μας ήταν γεμάτο με φίλους μας, φίλους των παιδιών, γεμάτο ζωντανές, χαρούμενες φωνές, μουσική και ολονύχτιες συζητήσεις. Έλεγα ότι το σπίτι μας είναι «open» και μου άρεσε. Μου άρεσε που και οι φίλοι των παιδιών ένοιωθαν άνετα μέσα σ΄αυτό.

Μ΄ευχαριστεί που συνεχίζουν να έρχονται και να υπάρχει ακόμα αυτή η ζωντάνια. Δεν περνάει αγώνας του Παναθηναϊκού εκτός έδρας που να μην κάνουν έδρα και κερκίδες τους καναπέδες. Να φωνάζουν, να βρίζουν, να νευριάζουν, να χαίρονται όλοι μαζί. Τώρα υπάρχει και η γλυκιά φωνούλα της μικρής μας Χριστινούλας και των μικρών της φίλων. Εύχομαι να έρθουν κι άλλες χαρούμενες φωνούλες, ζωηρούλες και ας είναι και ατακτούλες.

Να είμαστε όλοι μαζί αγαπημένοι, χαρούμενοι και ενωμένοι μέσα σ’ αυτό και πάντα να έχουμε κοντά μας φίλους που μας αγαπούν και τους αγαπάμε. Να μην μας λείψουν τα Κυριακάτικα μεσημέρια που μας βρίσκουν όλους γύρω από το τραπέζι τρώγοντας και επικοινωνώντας.

Το σπίτι μας τ’ αγαπώ, είναι το καταφύγιό μας, το βασίλειό μας.

Λένα

Σχόλια

  1. Ε ρε κάτι ξάπλες στον καναπέ!!!

    Στέλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θυμάμαι τη γούρικη γωνία μου στον καναπέ που φαίνεται στη φωτογραφία, σε όλα τα ματς της Εθνικής μας στο EURO 2004 μέχρι τον τελικό και την κατάκτηση.

    Και πόσες ακόμα στιγμές σε αυτό το σαλόνι, στην βεράντα και στην πυλωτή του φιλόξενου σπιτιού σας! Να είστε καλά πάντοτε και να ανταμώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To σπίτι είναι αυτό που είναι και οι ιδιοκτήτες του...φιλόξενο, φιλικό, γελαστό, ζεστό, πλήρες...
    Το σπίτι το γεμίζουν οι παρέες, τα παιδιά, οι φίλοι, εμείς οι ίδιοι.
    Το σπίτι είναι όμορφο και γεμάτο σιωπή, ησυχία, ηρεμία και γαλήνη.
    Το σπίτι είναι ακόμη πιο όμορφο γεμάτο μικρές αθώες φωνούλες, μεγάλες ήρεμες ή θυμωμένες φωνές, καυγάδες και γέλια.
    Το σπίτι είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας...και η δικιά σου είναι γεμάτη γλύκα, αγάπη, φιλία και δωτικότητα...
    Να είσαστε καλά και να χαρείτε και άλλες φωνούλες, φωνές, καυγάδες, χαρές και γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana