White beauty


Λευκό στο λευκό σε ένα αυθεντικά Σκανδιναβικό σπίτι. Πρώτον γιατί τιμά τις αρχές του σκανδιναβικού design και δεύτερον γιατί βρίσκεται στο Ελσίνκι. Λευκή κουζίνα λοιπόν, λευκό πάτωμα, λευκοί τοίχοι, λευκά έπιπλα. Λιτές γραμμές. Άπλα. Και αυτές οι εσωτερικές πόρτες. Θέλω αυτή την κρεβατοκάμαρα (με λίιιιγο μεγαλύτερη ντουλάπα) και αυτό το χωλ εισόδου. Α! Και όποιος ενδιαφέρεται, είναι προς πώληση.





Πηγή: my scandinavian home

Σχόλια

  1. Μια σταγονα κοκκινο, πορτοκαλι, πρασινο, μωβ κτλ θα εκανε αυτη την τεραστια διαφορα στην μονοτονια του ασπρου μαυρου. Μηπως ακομα και στην γκριζα ζωη των Σκαδιναβων??????

    β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ λιγάκι... Εγώ ίσως να έσπαγα το λευκό με περισσότερο φυσικό ξύλο. Αλλά ένας λευκός καμβάς σου δίνει μεγάλη ελευθερία στην διακόσμηση ώστε να προσθέσεις εκεί όποιο χρώμα.

      Διαγραφή
  2. Λοιπον μια μέρα χαζευα στο ιντερνετ σκανδιναβικά deco site & blogs... το απολυτο λευκό και η συμμετρία. Καποια στιγμη καποιο απο post με βγαζει σε τουρκικο blog διακόσμησης... μιλάμε για έκρηξη χρωματος, φραμπαλά και συμβίωσης 2-3 διαφορετικων στυλ μαζί lol :)
    Και σκεφτόμουν, πως θα ήταν να παρεις εναν σκανδιναβό και να τον κλεισεις για ενα μηνα σε ενα τετοιο τουρκικό οντά και την τουρκάλα να την βάλεις να τυλίγει τον ντολμα στον πάνλευκο πάγκο της κουζίνας από πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πω πω! Θα ήταν πολιτισμικό σοκ! Γιατί μάλλον τα σπίτια μας αντικατοπτρίζουν κατιτίς και για τον χαρακτήρα μας. Θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο "πείραμα".

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana