Yoga Aγάπη Φίλοι


γιόγκικη αγκαλιά
Πιο ‘καθαρή’ αγάπη από την αγάπη για τον εαυτό υπάρχει; Από εκεί πηγάζουν όλες οι άλλες….. ή δεν πηγάζουν. Η αγάπη μου για την yoga με έκανε να με αγαπήσω περισσότερο, να με καταλάβω και να εξελιχθώ σιγά-σιγά αλλά σταθερά σε αυτό που μπορώ και θέλω να είμαι. Ήδη έχει συμπληρωθεί η πρώτη «γιόγκικη» δεκαετία και συνεχίζουμε, αλλάζοντας πολλές φορές μορφή, χρώματα, ένταση και συχνότητα αλλά διατηρώντας πάντα την ‘καθαρή’ ουσία και τους ‘καρδιακούς’ συνοδοιπόρους… είτε βρίσκονται στον επάνω όροφο είτε στη Θεσσαλονίκη και το Μόναχο. Γιατί οι φίλοι που έχουν ξυπνήσει στις 4 το πρωί για να απολαύσουν μαζί την ίδια ανατολή είναι μοναδικοί.

Ο τίτλος λοιπόν μπορεί να γραφτεί με όποια σειρά… Αγάπη Γιόγκα Φίλοι σε απόλυτη αρμονία! Στην αρμονία του λευκού, του πρωινού ήλιου, του φάρου (μας), των συζητήσεων, των γέλιων, των δακρύων, της σοκολάτας, του αρώματος της λεβάντας, των αποκαλύψεων, της σιωπής, του ταξιδιού……….. Καλώς ήρθατε φίλοι!

Σχόλια

  1. Ωραίο... Καλή αρχή... Μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή αρχή!! Σύντομο αλλά περιεκτικό και συναισθηματικό κείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aha! καλημέρα φίλη μου.
    Περιμένουμε τα άρθρα σου με λαχτάρα.
    The King and I :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγκηνητικά αληθινό!

    Εύχομαι η συνέχεια να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα συναισθηματικά...
    ααα και χωρίς "αυτολογοκρισία" ...μόνο ο αυθορμητισμός ανταμείβεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι φίλοι μου είναι οι καθρέφτες μου. Όταν χάνω την πίστη στον εαυτό μου, αρκεί να τους κοιτάξω για να καταλάβω γιατί με αγαπώ.
    Καλή αρχή φιλενάδα!
    Το κορίτσι του πάνω ορόφου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Niwthw tyxeros na exw yparksei se ayta ta yogomazwmata kai eyxomai ayto to blog na gemisei me eilikrina, omorfa synaisthimata!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδριάνα μου, δεν έχω λόγια.. έχω μείνει άφωνη, πλημμυρισμένη από έντονα συναισθήματα...Με εκφράζει πολύ αυτό που έγραψες!!! Σας αγαπώ βαθιά όλους και νιώθω και εγώ πολύυυυ τυχερή που έχω ζήσει μαζί σας τόσο ωραίες στιγμές και εύχομαι να έρθουν και ακόμα περισσότερες….

    Καλή συνέχεια στα άρθρα σου...πολύ ωραίο αυτό που κάνεις!

    Το κορίτσι από Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana