Διακόσμηση... τοίχου! Μέρος ΙΙ



Φαίνεται ότι το θέμα προσέλκυσε πολύ το ενδιαφέρον σας για αυτό και επανέρχομαι με επιπλέον προτάσεις και εναλλακτικές!
  
Ας θεωρήσουμε λοιπόν ότι έργο τέχνης δεν έχετε, δεν θέλετε, δεν βρίσκετε…. Ας θεωρήσουμε επίσης ότι οι φωτογραφίες δεν σας αρέσουν, δεν θέλετε να τρυπήσετε τους τοίχους ή απλά δεν έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε. Τι θα κάνουμε με τους βαρετούς, κενούς τοίχους;
Δεύτερη εύκολη, γρήγορη και πρωτότυπη εναλλακτική είναι τα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν  τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα προσφέροντας ‘ανώδυνες’ (για εσάς και τον τοίχο σας) αλλά πολύ ευφάνταστες λύσεις. Οι επιλογές πολλές…. Μέσω του Ferm Living, των ελληνικών Stick me, Ola deco,  e-wall sticker και Sticky αλλά και πολλών ακόμα στα καταστήματα με είδη σπιτιού και διακόσμησης.



Tο πρώτο μου αυτοκόλλητο τοίχου, δώρο αγαπημένων φίλων για το πρώτο μας σπίτι, ήταν ένα γουρούνι που κόλλαγε κατά τέτοιο τρόπο ώστε μύτη του να είναι η πρίζα του τοίχου! Με μία κίνηση, ο μικρός τοίχος δίπλα από το παράθυρο απέκτησε το δικό του ξεχωριστό ύφος.

Α! και μην έχετε κανένα άγχος για την απο-τοποθέτηση… βγαίνουν πανεύκολα χωρίς να αφήνουν κανένα σημάδι ! Ιδανικά και για αυτούς που τους αρέσουν οι αλλαγές.
Πηγή φωτογραφιών: ferm-living.com, sticky.gr

Σχόλια

  1. Απίθανα αυτοκόλητα τοίχου έχει και το ΙΚΕΑ και καλής ποιότητος και ξεκολάνε και μεταφέρονται...και ...είναι πάμφθηνα...τα έχει η διαιτολόγος μου και είναι πανέμορφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κακό με το ΙΚΕΑ είναι ότι έχει μόνο τυποποιημένα σχέδια και διαστάσεις. Στον Stickerman για παράδειγμα, μπορείς να ορίσεις την δική σου φώτο, την διάσταση που θέλεις, ακόμα και τα χρώματα του αυτοκόλλητου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana