Μία εικόνα, χίλιες λέξεις!


Αχ.... Τα φτιάξαμε λοιπόν τα μπαλκόνια (πώς τα προλάβαμε όλα αυτό το σαββατοκύριακο ένας Θεός το ξέρει) και είναι πλέον καθαρά, όμορφα και ελκυστικά. Τα φυτά μας είναι πιο περιποιημένα, αυτά που ήθελαν χώρο, ήθελαν να 'σπουδάσουν' που έλεγε χαριτολογώντας και ο συνοδοιπόρος, μεταφέρθηκαν σε μεγαλύτερες γλάστρες για να έχουν όλο το περιθώριο ανάπτυξης, και νέοι γείτονες προστέθηκαν.... Τώρα το μόνο που χρειάζεται είναι αφ'ενός να διατηρηθεί η καλοκαιρία, και αφ'ετέρου ένα 'veranda opening party'!! 


Και ενώ έλεγα να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες για να δείτε και εσείς, έλαβα ένα πολύ όμορφο email με φωτογραφίες από την Ολλανδία και τα απέραντα κτήματα όπου καλλιεργούνται οι περίφημες τουλίπες... Και δεν μπόρεσα να αντισταθώ! Αυτό το καταπληκτικό θέαμα, που μοιάζει σαν ζωγραφιά με κηρομπογιές, το αντικρύζεις μόνο στο αποκορύφωμα της άνθισης των τουλιπών γύρω στο Μάιο... 


Καλή μας άνοιξη λοιπόν!

Σχόλια

  1. ante monakrivh mou na ertheis na ftiaxeis kai to diko mou twra :)

    filia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλά υπέροχο το θέαμα! σαν πίνακας ζωγραφικής:)
    είχα καιρό η αλήθεια είναι να σε "επισκεφτώ" και -όπως πάντα- ήσουνα μια έκπληξη!
    συγχαρητήρια για τη θεματολογία σου και τις υπέροχες φωτογραφίες σου, οι οποίες εκτός από το να μας ταξιδεύουν, μας "ξεκουνάνε" και λίγο!

    ευχαριστούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana