'Περιοδική' έμπνευση

Πρώτη αγάπη και παντοτινή... Το αγάπησα από το πρώτο ξεφύλλισμα για επαγγελματικούς τότε λόγους, και έκτοτε δεν έχω χάσει τεύχος! Εντάξει, για να είμαι ειλικρινής έχω χάσει τα τεύχη 14 και 30 από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια. Ο λόγος λοιπόν για το BHMADeco, "το μηναίο περιοδικό του Βήματος για το σπίτι και τη διακόσμηση", όπως γράφει και στο εξώφυλλο. Καιρό ήθελα να σας γράψω για αυτό το περιοδικό και βρήκα στο τεύχος Νοεμβρίου την καλύτερη αφορμή... το αφιέρωμα που βλέπετε στο ξύλο -που βγήγε από τον Παράδεισο- σε συνδυασμό με το λευκό. Κάπως έτσι, με κάποιες πινελιές χρώματος, είναι και το δικό μας σαλόνι... Και νομίζω ότι το ξύλο γλυκαίνει το λευκό, και το λευκό αναδεικνύει το ξύλο... Εσείς τι λέτε; Κάπως έτσι φαντάζομαι και το γραφείο μου, όταν μπορέσω να το αποκτήσω...

Σχόλια

  1. Μετά από τηλεφωνικές επικοινωνίες, α-συνεννοήσεις, προτάσεις που ξεκίνησαν με πείσμα και κατέληξαν σε παρακάλι, το πήρα απόφαση πως η έκπληξη μου δεν θα γίνει...!
    Ο ΔΟΛ και δυστυχώς δεν διατηρεί αρχείο προγενέστερο των τριών μηνών. Άρα bye bye τεύχη 14 & 30... Μπορείς βέβαια να επανεκτυπώσεις ολόκληρο το τεύχος στη μοναδική τιμή του 1€/σελίδα...ΜΟΝΟ!!
    Άρα..από δω και πέρα προσανατολίζομαι στη μη νόμιμη οδό του να έχω ανοιχτά μάτια μήπως τα πετύχω σε κάποια επίσκεψη στοιβαγμένα σε γωνίες σε σπίτι φίλων........
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xixi... ευχαριστώ πολύ Αθηνά μου! Φαντάζομαι τις επικοινωνίες... Είχα προσπαθήσει και εγώ αλλά κάτι παίζει με τα 2 συγκεκριμένα τεύχη!

    Η προσπάθεια μετράει & νιώθω πολύ τυχερή που σε έχω.. και που το σκέφτηκες! Τώρα τα μάτια μας 14 μήπως τα εντοπίσουμε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana