Mood Board #1


Ιδού κυρίες και κύριοι, αγαπητοί φίλοι, το πρώτο mood board που έφτιαξα ever! Και θα μου πείτε, τι είναι το mood board; Είναι ένα mood σε ένα board... Ή αλλιώς, πώς αποτυπώνεται στο χαρτί ή στον υπολογιστή η διάθεση που έχουμε για ένα project, είτε αυτό είναι η διακόσμηση του σπιτιού, ο στολισμός του γάμου μας, ή στην προκειμένη το blog μας!

Αποτύπωσα λοιπόν σε αυτή τη 3D δημιουργία πώς είναι, αλλά και πώς φαντάζομαι να εξελίσσεται το LifeLikes... από τα παστέλ χρώματα που αγαπώ (σε συνδυασμό με τα γήινα - ξύλινα καφέ), μέχρι τα διάφορα θέματα που καταπιάνομαι... Μπορείτε να διακρίνετε τη διοργάνωση εκδηλώσεων (η playmobile γαμήλια τούρτα, τα μπαλόνια, τα κουταλοπήρουνα 'sporks' από το πάντα πρωτοπόρο Living Green που συνδυάζουν διασκέδαση, οικολογία και design), τη ζαχαροπλαστική (πολύχρωμες θήκες για mini cupcakes), τη yoga (uttanasana), τις χειροτεχνίες, το σπίτι (με τις συσκευασίες μινιατούρες για μακαρόνια και χαρτοπετσέτες), την αγάπη (republic of us), τη διακόσμηση (με το φανταστικό γιγαντιαίο φωτιστικό δαπέδου), το διάβασμα, την αγνότητα (μπαμπάκια, αιθέρια έλαια)... και τόσα ακόμα!

Αν θέλετε ρίξτε μια πιο κοντινή ματιά... θα βρείτε όμορφες, μικρές λεπτομέρειες...
Πώς σας φαίνεται λοιπόν το LifeLikes;

Σχόλια

  1. Μας αρέσει τρελά και ακολουθούμε πιστά γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Your first mood board is wonderful and inspiring!

    Need to get started on mine now. :)

    So nice to meet you through BYW.
    All the best,
    Mary
    Mary C. Nasser Art Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @faye: ευχαριστώ :-) !
    @Mary: thank you so much! I hope you managed to read some of the Greek text too... So nice meeting you too!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγο αλαλούμ....μου φαίνεται αυτή η φωτογραφία...εσύ κάτι παραπάνω θα ξέρεις...εμένα λίγο ανακατεμένη μου έρχεται....αλλά είναι τόσο πρωτότυπα και όμορφα τα πραγματάκια ...που είναι όμορφη μέσα στο αλαλούμ που την διακατέχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana