Ευτυχία είναι... ♥ Happiness is...

Ευτυχία είναι να κάνεις ένα νοητικό διάλειμμα στην εργασιακή ημέρα για να σκεφτείς ότι τέτοια ώρα, σε λίγες ημέρες, θα λιάζεσαι στην παραλία και θα βάζεις τα καλά σου για έναν εξωτικό γάμο.

Ευτυχία είναι να φεύγεις 8 το βράδυ από το γραφείο και περπατώντας προς το αυτοκίνητο, να σου αναβοσβήνει τα φώτα ο συνοδοιπόρος ο οποίος πέρασε για 5 λεπτά να σου δώσει ένα φιλί γιατί (πάλι) δεν θα ιδωθείτε σπίτι.

Ευτυχία είναι μέσα στην 'σκληρή' πραγματικότητα να μπορείς να εντοπίζεις αυτές τις λάμψεις ευτυχίας και να λες από μέσα σου 'ευχαριστώ'.


Happiness is to take a 'mind' break during your working hours in order to think that in a few days, this time of the day, you will be lying on the beach and getting ready for an exotic wedding.

Happiness is to leave the office at 8pm and walking towards the car, to see the lights of your other half's car flashing, as he passed by for 5 minutes in order to give you a kiss, as you will not see each other (again) tonight at home. 

Happiness is, amongst this 'harsh' reality, to be able to spot these sparkles of happiness and say 'thank you' to yourself.

Σχόλια

  1. Ευτυχία είναι να "ρουφάς" τίς στιγμές που είσαι με τον μικρό σου γυιό κ μέλλοντα γαμπρό...όσο προλαβαίνεις πριν έρθουν οι υπόλοιποι..
    Ευτυχία είναι να ανακαλύπτεις τεράστιες διαφορές στην ομιλία της μονάκριβης μικρής...
    Ευτυχία είναι να την ντύνεις και στολίζεις για τον ρόλο της στον γάμο του ...Βο
    Ευτυχία είναι να χαίρεσαι τις κόρες σου με τις οικογένειές στους...και να διαπιστώνεις πόσο μεγάλωσαν,
    Ευτυχία είναι να βλέπεις τον γυιό σου να δακρύζει στην θέα της γυναίκας του με το νυφικό...και να αντιλαμβάνεσαι πόσο πολύ την αγαπά.
    Ευτυχία είναι να σου ζητά να ακούσεςι του όρκους του που..."έγραψα μόνος μου"...για να τους πει στον γάμο.
    Ευτυχία είναι να συνειδητοποιείς ότι η οικογένεια της νύφης είναι τόσο καλή και αγαπούν το παιδί σου τόσο πολύ ...που σε κάνει και ησυχάζεις λιγάκι....και ας είναι μακρυά.
    Ευτυχία είναι να βλέπεις το μικρό παιδί σου να παίρνει την ζωή του στα σοβαρά (επιτέλους) και να κάνει καλές επιλογές (ξανά επιτέλους)
    Ευτυχία είναι να ... πονάς από την πολύ αγάπη προς τα παιδιά σου....και ας μην το καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana