Herb cubes


Θυμάστε τα παγάκια που φτιάξαμε το καλοκαίρι με λεμόνι και όλων των ειδών τα φρούτα; Πριν λίγο καιρό λοιπόν έφτασαν στην κουζίνα μου ένα κάρο φρέσκα βότανα (θυμάρι, δενδρολίβανο) τα οποία και θα χάλαγαν αν δεν τα χρησιμοποιούσα άμεσα. Πού να τα πρωτοβάλω όμως.... Πέρναγαν οι ημέρες και μπροστά στην απειλή να τα πετάξω σκέφτηκα εκείνα τα παγάκια και κάποιες σκόρπιες φωτογραφίες που είχα δει να τα διατηρούν με λάδι. Πήρα λοιπόν τις παγοκύστες και τις γέμισα με ελαιόλαδο και βότανα. Και σήμερα που έφτιαξα σούπα χρησιμοποίησα τα βοτανο-παγάκια και μύρισε το σπίτι από το αρωματικό λάδι. Σας τα συνιστώ!


Do you remember the cubes we made in summer with lemon and fruits? This time, in order to preserve the herbs, I decided to freeze them with olive oil. And I used them today in a soup and the smell of the oil was amazing! 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana