We have moved!


Μετακομίσαμε! Και δεν είναι η 1η φορά, αλλά μπορεί να είναι η τελευταία φορά… who knows. Και ενώ το ‘μετακομίσαμε’ ακούγεται διθυραμβικό, έχει προηγηθεί πολλή κούραση, πισωγυρίσματα, διλήμματα, πίεση και εξελίξεις της τελευταίας στιγμής που πήγαν να μας κόψουν τη χαρά (ε, μας την έκοψαν λιγάκι για να είμαστε ειλικρινείς). Ουφ!
Ενώ σας γράφω, γύρω μου στοιβάζονται δεκάδες κούτες οι οποίες φαίνονται πλέον αμελητέες αφού έχουν πέσει σε διψήφιο αριθμό, συνεργεία ακόμα μπαινοβγαίνουν, τα περισσότερα έπιπλα δεν έχουν βρει τη θέση τους και τα ρούχα συνεχίζουν να τσαλακώνονται μέσα σε κούτες. Παράλληλα όμως, πίσω μου έχω μία ολόλευκη κουζίνα και μπροστά μου μία μικρή αυλή που θα πρασινίσει εντός ολίγου, μια αίσθηση ησυχίας και θαλπωρής γεμίζει το σπίτι και ο συνοδοιπόρος κοιτάει και ξανακοιτάει τριγύρω για να βρει τις λύσεις. Είναι το σπίτι μας και αυτό αξίζει όλη την κούραση και πίεση που περάσαμε (και περνάμε).  

ανδριάνα
ΥΓ. Ναι, η φωτογραφία είναι πραγματική από το φορτηγό της μεταφοράς! Ούτε ένα φυλλαράκι δεν χώραγε ακόμα....

Σχόλια

  1. Στη κούτα, στη κούτα στη κούτα
    στη κούτα στη κούτα στη κούτα στη κούτα στη κούτα στη κούτα στη κούτα στη κούτα.........

    Μα πόσες κούτες άνοιξαν τα θεϊκά μου δάχτυλα

    χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...η επόμενη μας μετακόμιση θα είναι σε καμία δεκαπενταριά χρόνια στην N.Y...

    sv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @zettou: xaxaxa... στη κούτα λοιπόν!

    @sv: μέσα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτέ το συζητάγαμε με σχέδια πίνοντας καφε στην Βούλα και ποτε πέρασε ο καιρος και προχτές τρωγαμε νεγρακια στον κήπο σας. Ενα μεγάλο μπράβο και στους 2 σας για το πολυ όμορφο σπιτι που φτιάξατε. Είμαι πολυ ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα. Η κουζίνα εκπληκτική , το πάτωμα φοβερό τα μπάνια πολυ ωραία. Ολα ήρθαν και έδεσαν όπως έπρεπε.
    Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @B: time flies! πολύ χαίρομαι που σου αρέσει! ευχαριστούμε πολύ για όλη τη βοήθεια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana