Please welcome.... Emi in Wonderland!

Πώς να σας περιγράψω τη χαρά που έχω για αυτή τη νέα προσθήκη στο LifeLikes. Έχω μια φίλη, την Εmi... είναι πολύ ξεχωριστή! Για να καταλάβετε, εμείς την αποκαλούμε 'ψυχή της παρέας' και έχει πραγματικά κερδίσει επάξια αυτό τον τίτλο! Σκέφτεται τόσο διαφορετικά και γράφει τόσο αυθεντικά... Πάντα της έλεγα ότι τα κείμενά της είναι σαν μια στήλη στο New Yorker. Τόσο ιδιαίτερα, τόσο to-the-point, τόσο χιουμοριστικά. Με αυτά και με αυτά, την έπεισα να αποκτήσει στην πραγματικότητα μία δική της στήλη... όχι στο New Yorker αλλά στο LifeLikes (από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς...). Και έτσι σήμερα, υποδεχόμαστε την Εmi με την στήλη ΕΜΙ IN WONDERLAND. Μαζί με εσάς θα αφεθώ και εγώ σε αυτό το ταξίδι χωρίς θεματικές, περιορισμούς και 'λογοκρισίες'. Είμαι σίγουρη ότι θα το απολαύσουμε........ Καλή αρχή αγαπημένη μου και ευχαριστώ! Ιδού λοιπόν μία πρώτη εικόνα (αντί προλόγου) από την Εmi:

Emi in Wonderland
Αγαπώ πολύ την θάλασσα και τους ανθρώπους γι' αυτό πολύ συχνά τα κάνω όλα στη ζωή μου θάλασσα (αλλά στην τελική τι έχει η θάλασσα;;).
Δεν ξέρω ποτέ τι θέλω, έχω συνεχώς απορίες για τον κόσμο - την ζωή και την πραγματικότητα.

Η  αλήθεια είναι ότι προσπαθώ κάθε μέρα να δημιουργήσω την δική μου πραγματικότητα για να αποφύγω την σαπίλα της σημερινής εποχής.

Κάποτε ήθελα να γίνω ηθοποιός - φωτογράφος και χορεύτρια και τελικά κατέληξα σε κλασσικές οικονομικές σπουδές και ατελείωτες ώρες σε ένα γραφείο καθημερινά.

Πρόσφατα γνώρισα τον άντρα της ζωής μου και αποφασίσαμε να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδάκι που το περιμένουμε με ανυπομονησία.

Αυτή η αλλαγή στην ζωή μου μέχρι τώρα με έχει απελευθερώσει από την καθημερινή ρουτίνα  βλέποντας πιο καθαρά την ουσία των πραγμάτων... πλησιάζοντας περισσότερο την αλήθεια. Κάπου εκεί δημιουργήθηκε και η ιδέα... να μοιραστώ τις απορίες/τις εικόνες  που απορρέουν από τις περιπέτειες της ΕΜΙ ΙΝ WONDERLAND...




EMI IN WONDERLAND

Σχόλια

  1. Το "αστυνομικό τμήμα" της γειτονιάς σας, σας εύχεται "καλή αρχή"!

    Και πάντα τέτοια!

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επιτέλους!!!! πιστεύω ότι η περίοδος που έρχεται θα είναι γεμάτη νέες εμπειρίες που θα αποτελέσουν τρομερά ερεθίσματα για απίστευτα κείμενα!!!! περιμένω με ανυπομονησία! ανδριάνα έκανες τρελή μεταγραφή! τύφλα να' χει ο παναθηναϊκός και ο ολυμπιακός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana