Emi in Wonderland


Οι 7 συμβουλές του Αυγούστου:
 
1. ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ δίχως αύριο. Δεν ξέρεις ποτέ ποιος γιατρός θα σου απαγορεύσει ξαφνικά ένα τόσο ζωτικό στοιχείο για την ενέργειά σου. ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ.
2. ΤΡΩΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ –είναι πηγή ευτυχίας. Και πάλι δεν καταλαβαίνω πώς κάποιοι γιατροί απαγορεύουν τις πατάτες. Φάτε σας παρακαλώ και για εμένα –τηγανητές, ψητές, βραστές με πολύ αλάτι! Είναι ανεμελιά – παιδική ανάμνηση – εύκολη λύση – ζωτική ανάγκη.
3. ΚΟΛΥΜΠΑΤΕ προς τον ορίζοντα με κλειστά μάτια για τουλάχιστον 2 λεπτά. Μετά τα δύο μπορεί να πέσετε σε βραχονησίδα. Εμπιστευτείτε μόνο τη θάλασσα και τα κύματα – αφεθείτε!
4. ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ –αρκετά τόσο καιρό μας έπρηξαν με την καταστροφολογία τους. Και τόσο καιρό που τους ακούγαμεκαταφέραμε τίποταΕ;
 5. ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ακόμη και στα Καμένα Βούρλα, στο Σούνιο, στο κέντρο της Αθήνας… Αρκεί να αλλάζεις παραστάσεις. Χτες πήγα από τη Νέα Πεντέλη στην Παλαιά με το αμάξι και αισθάνθηκα ότι έκανα υπερατλαντικό ταξίδι! 
 
6. ΟΣΟΙ είσαστε ακόμη δουλειά ΠΙΝΕΤΕ ΝΕΡΟ! Να καθαρίζετε από την αρνητική ενέργεια και να πηγαίνετε συχνά τουαλέτα… μερικά λεπτά εκτός της «καλοκαιρινής» ατμόσφαιρας στα γραφεία είναι μία ανάσα σωτηρίας για τη ζωή μας. 
7. ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ....μην περιμένετε να φτάσει βράδυ για να θυμηθείτε αυτά που θέλετε. Ένας τρόπος για να γίνουν τα όνειρά μας αληθινά είναι πρώτα να ξυπνήσουμε.

EMI IN WONDERLAND

Σχόλια

  1. αυτό το 1 και το 3 είναι και τα δικά μου αδύναμα σημεία αυτού του καλοκαιριού! ευτυχώς τρώω ακόμα πατάτες... όταν δεν ανακατεύομαι... έμι είσαι στην τελική ευθεία, μη μασάς! φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana