How was your week?

  • Βγήκαμε από το νοσοκομείο! Μετά από 1 εβδομάδα. Και ήταν τόσο όμορφη η αίσθηση να κοιμόμαστε στο κρεβάτι μας μαζί.
  • 'Ανάγκα και Θεοί πείθονται'. Αν το προσωπικό σου κινητό είναι off, τότε αναγκαστικά μαθαίνεις το καινούργιο σου εταιρικό. Και αποδείχθηκε ότι είναι και μια χαρά τηλέφωνο.
  • Συνειδητοποίησα -ξανά- ότι τα δυσάρεστα είναι μέρος της ζωής, όχι η εξαίρεση. Δυστυχώς. Η ευελιξία, η υπομονή και η προσαρμοστικότητα αποτελούν λοιπόν τα πιο δυνατά όπλα.
  • Η αγάπη κάνει την Γη να γυρίζει. Ακόμα και αν είσαι στο νοσοκομείο, ή μάλλον ειδικά όταν είσαι στο νοσοκομείο.
  • Γέλασα πολύ όταν 2 ημέρες συνεχόμενες, 2 μικροσκοπικοί μου φίλοι εκεί γύρω στα 2 (πολλά 2 μαζεύτηκαν!), με κοίταγαν στα μάτια και μου έστελναν φιλάκια.
  • Περίμενα με ανυπομονησία την απογευματική φωτογραφία του μικρού φίλου από την Βούλα και τις περιπέτειές του.
  • Τα αγόρια μαζεύτηκαν σπίτι (για μπάλα εννοείται) μετά από πολύ καιρό και ήταν όπως τον παλιό, καλό καιρό.
  • Ο ανεμιστήρας έκανε την 1η του εμφάνιση για το 2014.
Καλό, ζεστό σαββατοκύριακο!
ανδριάνα

Σχόλια

  1. Από τη προηγούμενη περιήγηση στο lifelikes μέχρι σήμερα μεσολάβησαν μια μετακόμιση από την Κηφισιά στην Βούλα, μια πνευμονία που έβαλε τον σ. μια εβδομάδα στο νοσοκομείο, 10 μέρες χωρίς τηλέφωνο και καλή επικοινωνία με τον έξω κόσμο, μια συζήτηση οριοθέτησης του προσωπικού χώρου στο καινούριο σπίτι, μια συζήτηση- τσακωμός για εκκαθαρίσεις του παλιού σπιτιού, άπειρες ώρες νοικοκυριού, μείον 2 κιλά στη δική μου ζυγαριά, συν μερικούς πόντους και μερικά γραμμάρια στη ζυγαριά του μικρούλη... Αλλά ο ήλιος είναι φωτεινός στη γειτονιά της Βούλας και το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!!!! Άντε καλή αντάμωση γείτονες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είδες...τόσα ωραία και δημιουργικά συνέβησαν και τα βρήκες "έτοιμα" μετά το νοσοκομείο...όλα καλά..που λέει και ο Στελάκος....
    Και όλα ακόμη καλύτερα...έρχεται και ο μικρός αδελφός από την "ξενητειά"...έχουμε και γάμους καλών φίλων...μιά παράνυφο "ντίβα"
    Όλα τάχει ο μπαξές...και όλα είναι ωραιότερα και πιο ζωντανά...γιατί τα εκτιμάς περισσότερο...και έτσι θα συμβαίνει όσο μεγαλώνεις...θα αλλάζεις ματιές ΄και προοπτικές κάθε χρόνο...όλα θα αλλάζουν ..λες και προσπαθούν να σε μιμηθούν και να σου μοιάσουν για να σου αρέσουν...όλα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana