Project γάμος IΧ ♥ Project Wedding IΧ



Name the table!
Είναι μία κλασική διαδικασία που περνάνε όλα ανεξαιρέτως τα ζευγάρια. Να φτιάξουν δηλαδή τη σύνθεση των τραπεζιών της γαμήλιας δεξίωσης (μακράν μία από τις πιο πολύπλοκες διαδικασίες και όσοι το έχουν κάνει ας μιλήσουν!). Πακέτο όμως με αυτή τη διαδικασία έρχεται και μία ακόμη, προαιρετική αυτή τη φορά. Η ονοματοδοσία των τραπεζιών. Αντί λοιπόν να έχουμε ένα ξερό "8" πάνω στο τραπέζι μας, γιατί να μην δώσουμε την προσωπική μας πινελιά; Τα τελευταία χρόνια το βλέπω όλο και πιο συχνά σε γάμους φίλων. Και στον δικό μας γάμο πριν 4-5 χρόνια δεν ακολουθήσαμε την εύκολη λύση της αρίθμησης αλλά, αντίθετα, δημιουργήσαμε καδράκια (με την πολύτιμη βοήθεια της κουμπάρας που είναι καλλιτεχνική φύση) με τίτλους και μικρές ζωγραφιές που ταίριαζαν στους συγκεκριμένους ανθρώπους του εκάστοτε τραπεζιού. Έτσι, καταλήξαμε να έχουμε τραπέζια όπως "Το σόι μου μέσα", "Νυν & Πρώην", "Μύκονος Άσραμ" και "Γαμήλιο Πάρτυ".  Προσπαθήσαμε οι τίτλοι να έχουν χιούμορ και να κρύβουν και μία μυστική πληροφορία που την καταλάβαιναν μόνο όσοι κάθονται στο συγκεκριμένο τραπέζι. Μία πληροφορία που στην ουσία τους ένωνε. Και όχι, το τραπέζι "Νυν & Πρώην" δεν αφορούσε παλιούς μας έρωτες αλλά παλιούς και νέους συναδέλφους.

Σας συγκέντρωσα λοιπόν μερικές έξυπνες -και εύκολες- ιδέες για να ονοματίσετε τα γαμήλια τραπέζια σας. Μπορείτε λοιπόν είτε να επιλέξετε ένα γενικό, αγαπημένο σας θέμα το οποίο θα δώσει το παρόν σε όλα τα τραπέζια (αγαπημένοι σας προορισμοί ή συγγραφείς ή γλυκά ή συγκροτήματα ή κοινές σας στιγμές ανά τα χρόνια), είτε να εμπνευστείτε από τους καλεσμένους σας και να δημιουργήστε κάτι συγκεκριμένο που αφορά μόνο αυτούς.







Φωτογραφίες: One fab day.

Σχόλια

  1. Μα και εμενα το μυαλο μου πηγε στους εραστες ("Νυν & Πρώην") και σκεφτηκα πολύ προχω το ζευγαρι! Χα χα!
    Eίχα κάνει τα καρτελάκια με τους αριθμούς των τραπεζιών για ενα φιλικό ζευγάρι με θέμα Κρήτη... στο τέλος του event σχεδόν ολοι οι καθήμενοι ζήτησαν να τα πάρουν μαζί τους.
    Οσο πιο παιχνιδιάρικη η αριθμιση τόσο καλύτερα για τους προσκεκλημένους, έχουν και κάτι να ασχοληθούν μέχρι να έρθουν τα ορντεβρ και το ζευγάρι απο την φωτογράφηση ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και με εμάς έτσι έγινε! Όλα τα καδράκια που φτιάξαμε για τα τραπέζια τα πήραν οι προσκεκλημένοι... μέχρι και 'συγκρούσεις' είχαμε για το ποιος από όλους θα το πάρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana