Οικιακή ανανέωση


Το αγάπησα αυτό το σπίτι με το που το αντίκρυσα. Όταν διάβασα όμως και την περιγραφή του, ζήλεψα τόσο! Γιατί οι ιδιοκτήτες -λέει- αποφάσισαν να το ανακαινίσουν λόγω (ή με αφορμή;) της άφιξης του νέου μέλους. Και εκεί που εγώ και εσύ σκεφτόμαστε να βάψουμε κανέναν τοίχο, να αγοράσουμε καμιά κούνια, άντε να ανανεώσουμε και κανά τραπεζάκι σαλονιού που είναι πολύ αιχμηρό, εκείνοι ανανέωσαν ολόκληρο το σπίτι τους. Και πολύ καλά έκαναν! Αφού μπορούσαν! Και είναι πραγματικά πανέμορφο. Όμορφο στην ησυχία του, με τα διακριτικά του χρώματα και τα κατά καιρούς έντονα διακοσμητικά (όπως αυτά τα χρυσά τραπεζάκια και το περσικού τύπου χαλί). Θαυμάστε το λοιπόν.




Και μην νομίζετε ότι είναι όλα του πανακρίβου... Τα λευκά ντουλάπια του σαλονιού, για παράδειγμα, είναι ΙΚΕΑ. Και αυτά τα ιδιαίτερα, γεωμετρικά πόστερ στην τραπεζαρία τα έφτιαξε η ίδια η ιδιοκτήτρια. 


Το παιδικό δωμάτιο ανήκει σε αγοράκι. Αυτό δεν εμπόδισε την ιδιοκτήτρια (ούτε θα πρέπει και εσάς) να αναμείξει "αγορίστικα" στοιχεία και χρώματα με "κοριτσίστικα". Φτάνει πια με αυτό το μπλε από πάνω μέχρι κάτω για τα αγόρια. Δείτε εδώ για παράδειγμα τον κύκλο στον τοίχο από απαλό ροζ.



ανδριάνα

ΥΓ. Μη σας πω ότι αυτές τις 80s καρέκλες τραπεζαρίας, με την ψάθα, τις έχω και εγώ από το πατρικό μου σπίτι. Όχι σε τόσο καλή κατάσταση αλλά πραγματικά θα μπορούσαν με λίγο βάψιμο και γυάλισμα να γίνουν ίδιες!

Πηγή: homepolish

Σχόλια

  1. Οι καρέκλες τραπεζαρίας....είναι σε αρίστη κατάσταση....έχουμε αλλάξει και όλες τις ψάθες....και είναι ανοξείδωτες...άρα δεν βάφονται ούτε σκουριάζουν......μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις όποτε και όπου θέλεις....ακόμη και στην Ελβετία στις στέλνω αν θέλεις....δεν είναι ακριβά τα μεταφορικά....με την μεταφορική που έστειλα του Γιώργου....280 ευρώ μου πήραν μέχρι την Ν. Υόρκη για 5 χαλιά και 3 κούτες πράγματα.....μιά απόφαση θέλει και εγώ είμαι εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana