Τα μαθήματα μιας 'άνεργης' #1



1. TV sucks! Το ήξερες ήδη απλά τώρα το επιβεβαιώνεις... και πού να αρχίσουν και τα πρωϊνάδικα. 2. Οχτώ ώρες (αν υποθέσουμε ότι τόσες εργαζόμαστε) είναι πολλές! 3. Χρειάζεται αρκετός χρόνος και αυτο-παρατήρηση για να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται (τουλάχιστον προς το παρόν) να λούζεσαι σε 3΄΄ και να περπατάς τρέχοντας μέσα στο σπίτι... relaaaaaax. 4. Το internet είναι βάλσαμο... ειδικά αν ξεφεύγεις από τα γεωγραφικά όρια της χώρας και περιπλανιέσαι από τη Νορβηγία μέχρι την Αυστραλία μέσω των blogs. 5. Όσο περισσότερο χρόνο έχεις, τόσο λιγότερα πράγματα κάνεις... ή τουλάχιστον είναι εύκολο να πέσεις σε αυτή την παγίδα, be careful!


ΥΓ. Ας το ξεκαθαρίσουμε από την πρώτη ανάρτηση... το ‘άνεργη’ είναι εντός εισαγωγικών καθώς δεν θεωρώ ότι κάποιος ο οποίος δεν εργάζεται επίσημα κάπου είναι και άνευ έργου.... Πολλοί ‘άνεργοι’ εργάζονται, απλά δεν αμοίβονται.

Σχόλια

  1. Όλα όσα αναφέρεις ισχύουν. Αλλά θα ήθελα να υπερθεματίσω το 5ο. Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν καλύτερα υπό καθεστώς πίεσης χρόνου. Και τότε τα προλαβαίνουν όλα! Ένας από αυτούς είμαι κι εγώ, νομίζω.

    Σε κάθε περίπτωση το αιτούμενο είναι η δράση. Σε οποιοδήποτε ρυθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana