Διακοπή #1

Αρτεμώνας, ησυχία, ήλιος, ελληνικός καφές, γλυκό, ομορφιά, μπλε, λευκό, οι δυο μας...
Well… κανονικά κειμενάκι για τις διακοπές δεν δικαιούμαι να γράψω γιατί πολύ απλά δεν πήγα. Διακοπή μηδέν! Ή μάλλον, για να ακριβολογούμε, Ιούνιος – Ιούλιος – Αύγουστος διακοπή = 3 ημέρες! That was it.

‘Ακανόνιστα’ όμως, εγώ νιώθω ότι κατάφερα και διέκοψα! Γιατί τι είναι οι διακοπές από μια ευχάριστη αλλαγή! Αφήνεις τη ρουτίνα για να προσφέρεις στον εαυτό σου την πολυτέλεια να κάνει έστω και για λίγο αυτό που λαχταρά! Ε, εγώ λοιπόν το έκανα… Με ένα σκ εδώ, έναν γάμο εκεί, μία μονοήμερη εκδρομή στην εξωτική Βούλα τη μία ημέρα, ένα ολοήμερο στο σπίτι φίλων την άλλη…. Ήταν όμορφα. Η ξεκούραση δεν ήταν το βασικό χαρακτηριστικό, αλλά τουλάχιστον επικεντρωθήκαμε στην απόλαυση.

Πώς να σας τα οπτικοποιήσω όλα αυτά με μία φωτογραφία…………. Δύσκολο αλλά τουλάχιστον προσπάθησα.

Αναμένω και τις δικές σας φωτογραφίες που οπτικοποιούν το καλοκαίρι 2012…. Την πιο όμορφη πλευρά του, αυτή που θα κρατήσετε μέχρι να έρθει το επόμενο! Μία φωτογραφία και μία πρόταση.

Και εις άλλα με υγεία………
ανδριάνα

Σχόλια

  1. Και εμείς διακοπές μηδέν...όμως έτσι κάποια Σαββατοκύριακα πέρασαν με φίλους στην εξωτική South Coast (βλέπε πλάζ της Βούλας) και μετά τσιμπολόγημα στην βεράντα βλέποντας κάποια ταινία....άλλες σε άλλα εξωχικά με θαλασσίτσα και ξεκούραση στην βεράντα...άλλες με τα παιδιά μας και καλούς φίλους μαζεμένους σπίτι για να δούμε τον "μετανάστη" Γιώργο μας...άλλες για να φάμε όλοι μαζί για την γιορτή της υποφαινούσης...άλλες με την ακριβή μικρή στην παραλία να μας ξετρελαίνει με τα νάζια της και τα λογάκια της (αυτό αφορά μόνο εμένα...ο φουκαράς ο παππούς δούλευε)...άλλοτε με μπανάκι απογευματινό (να προλάβει και ο Κώστας) ...ωραία πέρασε (αν πέρασε) το καλοκαίρι...
    Διακοπές δεν σημαίνει πάντα να πας κάπου αλλού και να κάθεσαι σε μια ξαπλώστρα όλη μέρα...μπορεί κάλλιστα να σημαίνει όλα τα παραπάνω....ή όσα σε κάνουν να νοιώθεις καλά, να χαλαρώνεις...και ας είναι και η βεράντα σου με ένα καλό βιβλίο, ή ένα ποτό, άλλοτε με παρέα, και άλλοτε με την πολυπόθητη ησυχία της μοναξιάς..
    Καλή συνέχεια...γιατί το καλό χειμώνα δεν με πολυεκφράζει ακόμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana