Αντίστροφη μέτρηση!


Μπορεί μόλις να κρύωσε λιγάκι ο καιρός, μπορεί οι έγνοιες να μην μας έχουν αφήσει να απολαύσουμε την μετάβαση από το καλοκαίρι στον χειμώνα (ίσως να μην την συνειδητοποιήσαμε καν), μπορεί οι σκοτούρες να είναι πολλές (προσωπικές, οικογενειακές, εθνικές, παγκόσμιες), μπορεί οι δρόμοι και η διάθεσή μας να μην έχουν στολιστεί ακόμα εορταστικά, ένα πράγμα όμως δεν αλλάζει: η ζωή συνεχίζεται! Αν θέλουμε προχωράμε μαζί της... 

Φτάσαμε λοιπόν στην αντίστροφη μέτρηση των Χριστουγέννων! It's official! Θα έρθουν και φέτος! Ας απολαύσουμε τα πραγματικά αγαθά της ζωής που είναι σχεδόν πάντα άυλα. 

Αλήθεια, στολίσατε; Εμείς σύντομα!


ΥΓ. Αντίστροφη μέτρηση από το Xmas Clock.

Σχόλια

  1. Θυμάσαι τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας??
    Το δέντρο που "μας έβγαινε" πάντα τεράστιο και αναγκαζόμασταν να κόψουμε την κορφή για να μπει στο σαλόνι?
    Τα στολίδια, τα φωτάκια, την βροχή και τις κάρτες...τις ατελείωτες κάρτες...που βοηθούσατε και τα κραμάγαμε στο δέντρο??
    Τους Άγιους Βασίληδες, τα ξωτικά, τις γιρλάντες για τις σκάλες, τους φιόγκους και τα αστέρια για τις κουρτίνες, τα φωτάκια για τα μπαλκόνια??
    Και αφήνω τελευταία τα φωτάκια για τον τεράστιο φοίνικα και τον λιγότερο μεγάλο άλλον φοίνικα...το πιο δύσκολο από όλα τα εγχειρήματα του Χριστουγεννιάτικου στολισμού>>
    Θυμάσαι τις φωνές, τους τσακωμούς και τα γέλια μετά....
    Ωραίες μέρες...μέρες γεμάτες φωνές, αγκαλιές, γέλια, κούραση, αγάπη...και λίγη γκρίνια....
    Ωραίες μέρες..γεμάτες από εσάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana