Πράσινο Πάσχα


Αν ένα χρώμα θα χαρακτήριζε τις φετινές "διακοπές" του Πάσχα αυτό σίγουρα θα ήταν το πράσινο. Όπως καταλαβαίνετε, η φύση έπαιξε (πάλι) καθοριστικό ρόλο. Εντός της Αθήνας και όμως είναι τόσες οι ευκαιρίες για όποιον θέλει να βρεθεί κοντά στη φύση, είτε την οικιακή είτε την πιο φυσική. Από τα ανθισμένα μπαλκόνια λοιπόν και τα μεσημεριανά BBQ, μέχρι τις καταπράσινες αυλές και τα πυκνά δάση.


Επειδή όμως δεν μπόρεσα να αντισταθώ, πέρα από τις πράσινες ομορφιές δεν μπορούσα να μην συμπεριλάβω και τις 3 φίλες που τρέχανε, παίζανε, αγκαλιάζονταν και αντάλλασσαν λουλούδια.


Ελπίζω να περάσατε και εσείς όμορφα..

ανδριάνα

Σχόλια

  1. περάσαμε ωραία κ εμείς...

    Σβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς περάσαμε ακόμη καλύτερα αν και η σκιά της πονεμένης καρδούλας του συντρόφου δεν έλειπε...όμμς είχαμε πολλά για τα οποία είμασταν χαρούμενοι..
    Είχαμε και τα τρία μας παιδάκια μαζί μετά από πολλά χρόνια (ιδίως για τον μικρόν μονογενή που μας λείπει τόσο πολύ εκεί στα "εξωτερικά")σ ένα Πάσχα.
    Δεν χορταίναμε να καμαρώνουμε τις τρείς μικρές φίλες ( η μία είναι η μονάκριβη μικρή μας ) να παίζουν, να κυνηγιούνται, να πεινάνε, να γρατζουνιούνται, να .... να....
    Είμασταν με πολύ καλούς φίλους (οικογένεια θα τους έλεγα αν δεν τους προσέβαλε αυτό)που βοήθησαν αν ξεχαστεί η ανησυχία μας και να φωτιστεί η σκιά..
    Ευχαριστουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να συμπληρώσω ότι το καλύτερο Πάσχα θα είναι αυτό που θα κάνεις στο σπίτι σου με όλες τις καινούργιες ιδέες και κατασκευές.
    Με τον υπέροχο κήπο σου, και το πλήρως (γιαπί το έκανες) ανακαινισμένο σπίτι...
    Να είστε καλά και να γιορτάσετε πολλά Πάσχα στο καινούργιο σπιτικό σας και να γίνει το αγαπημένο όλων των φίλων σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana