Happy things



Ναι ναι ναι! Αυτό. Το παραπάνω! Να συζητήσουμε για ευχάριστα θέματα, χαρούμενα. Αυτό θέλω. Πόσο εύκολα πέφτουμε όλοι στην παγίδα ε; Τα 'χτυπήματα' έρχονται από παντού και η ζωή κυλάει ενώ εμείς υπολογίζουμε το χαράτσι, ξεφυσάμε για την καθημερινή μας ταλαιπωρία και μιζεριάζουμε ακόμα και για τις γιορτές. Αρκετά!

Είναι δύσκολο αλλά θέλει αυτοπειθαρχία. Γιατί, να σας πω κάτι; Αυτή είναι η ζωή που μας έλαχε. Αυτή η χρονική περίοδος εννοώ. Τώρα πρέπει να ζήσουμε. Δεν έχουμε επιλογή. Και μπορεί η κοινωνικο-οικονομική κατάσταση να μη καλυτερεύσει ποτέ. Τι θα κάνουμε τότε; Θα γκρινιάζουμε εσαεί; Ανάμεσα σε όλα αυτά που μας περιτριγυρίζουν, κρύβεται και η πραγματική, καθημερινή, συνηθισμένη αλλά τόσο όμορφη ζωή. Αυτή που περνάει είτε ασχοληθούμε μαζί της είτε όχι.

Και έρχονται γιορτές. Και θα μαζευτούμε σε σπίτια. Και θα μαγειρέψουμε και θα στρώσουμε τραπέζια για να υποδεχτούμε τους αγαπημένους μας. Ας το κάνουμε με χαμόγελο και με αγάπη. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μία μικρή ευλογία. Ας συζητήσουμε λοιπόν για όμορφα πράγματα! Ας ονειρευτούμε, ας δημιουργήσουμε, ας χορέψουμε, ας εκφραστούμε.

Καλές γιορτές αγαπημένοι μου........... να περάσουμε όμορφα! Στο χέρι μας είναι άλλωστε.
ανδριάνα

Σχόλια

  1. Πολύ όμορφα τα λόγια σου...εμψυχωτικά. Καλά Χριστούγεννα, εύχομαι να περάσεις πανέμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @stylencritics: σε ευχαριστώ & ανταποδίδω! Χαρούμενες γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana