How was your week?

  • Έφαγα ωραία, λεπτή, πεντανόστιμη και 100% ιταλική pizza (στο Peccati di gola στην Γλυφάδα).
  • Κάναμε άξαφνο μεσημεριανό reunion, μαγειρεύοντας ότι είχε το ψυγείο και ότι ήξερε ο καθένας.
  • Είχαμε φιλοξενούμενους! Τι ωραία που είναι όταν διανυκτερεύουν φίλοι.
  • Επιβράβευσα (ξανά) τους άντρες της παρέας που βρίσκουν πάντα αθλητικές 'δικαιολογίες' για να βρίσκονται και να περνάνε καλά! Και τι timing! Στα μέσα της διαδρομής να τους πετύχεις όλους!
  • Γελάσαμε, φάγαμε, συζητήσαμε, αναλύσαμε, χουζουρέψαμε, φωτογραφηθήκαμε, παίξαμε, αγκαλιαστήκαμε. Και αισθάνθηκα ασφαλής και γεμάτη αγάπη. 
  • Θυμήθηκα την αίσθηση ξεκούρασης που προσφέρει η μετακίνηση χωρίς οδήγηση (και ας κάνεις την διπλή ώρα....). Ευχαριστώ Αττικό Μετρό!
  • Θαύμασα την ηρεμία μου!
  • Απήλαυσα τον καραμελωμένο μας σολομό ο οποίος δεν με απογοητεύει ποτέ.
  • Συνειδητοποίησα τα πολλαπλά οφέλη του ύπνου, ειδικά όταν γίνεται τις ώρες που 'πρέπει'.

Καλό, ανοιξιάτικο σαββατοκύριακο!
ανδριάνα

Σχόλια

  1. Καλημέρα!Συνταγή για αυτόν τον καραμελωμένο σολωμό θα μας πεις?..
    Όλγα...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Όλγα: Βεβαίως και να σας πω... Είμαι λίγο επιφυλακτική γιατί τα κάνω όλα με το μάτι και σε μία συνάδελφο δεν της είχε πολυ-πετύχει...

    Ιδού όμως η απλή αλλά θαυματουργή συνταγή:
    Βάζουμε σε ένα πυρέξ το φιλέτο σολομού (χωρίς κόκκαλα). Αναμειγνύουμε σε ένα μπολ φρέσκο ginger, soya, μπαλσάμικο ξύδι, λίγη μουστάρδα, πιπέρι και αν θέλουμε λίγο σκόρδο. Περιχύνουμε τον σολομό και αλείφουμε από πάνω λίγο μέλι. Ρίχνουμε στο πυρέξ ένα δάχτυλο περίπου λευκό κρασί, σκεπάζουμε με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο. Εγώ το κάνω το πρωί (πριν φυγω για τη δουλειά) και το ψήνω το βράδυ. Αφαιρούμε την μεμβράνη και ψήνουμε στον φούρνο στους 180. Δεν θα μείνουν καθόλου υγρά και ο σολομός θα αποκτήσει αυτό το καραμελένιο χρώμα...

    Καλή επιτυχία! Περιμένω εντυπώσεις αν το φτιάξεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ Ανδριάννα.Επειδή όμως νηστεύω το ψάρι λόγω Σαρακοστής,25η Μαρτίου που υπάρχει κατάλυση ιχθύος θα το κάνω και θα σου πω γιατί ο σολωμός μου αρέσει πολύ...:) Όλγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γω τη συνταγή ήθελα. λατρεύω το σολομό. Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιατί να μην μπορουσαμε να μένουμε ξανά όλοι μαζί?????????
    ... και να μοιραζόομαστε αυτό τον καταπλητκικό σολωμό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana