Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015

Βρες τις διαφορές #4

  • Όταν αγοράζεις αυγά στο σουπερ-μάρκετ, τις περισσότερες φορές είναι mix: λευκά και καφέ. Στα ξενοδοχεία από την άλλη, τα βραστά αυγά είναι χρωματιστά. Κόκκινα, κίτρινα, τυρκουάζ. Κάπως σαν τα δικά μας Πασχαλιάτικα.
  • Bonjour είναι 'καλημέρα' αλλά και 'γειά'. 
  • Το Gruyere είναι ο βασιλιάς των Ελβετικών τυριών (τουλάχιστον στα "δικά μας" μέρη) και το βασικό τυρί για fondue.
  • Οι Ελβετοί είναι αδύνατοι. Μα όλοι;! Πώς τα καταφέρνουν με όλα αυτά τα τυριά και αλλαντικά;
  • Στις υπηρεσίες (τράπεζες, ταχυδρομείο, ασφαλιστικές) κανείς δεν βιάζεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είσαι διατεθειμένος να περιμένεις όσο χρόνο και αν χρειαστεί.

1 σχόλιο:

  1. Ενω εδω αμα πεις (οπως εγω) καλημέρα όταν μπεις σε κατάστημα μεσημεριατικο σε κοιταν κάπως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

the bright side of blogging :: by andriana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Αρχειοθήκη LifeLikes