Work - home


Δεν θα το πιστέψετε! Και εγώ το κοίταγα και το ξανα-κοίταγα για να το χωνέψω. Το παρακάτω εξαιρετικό σπίτι απλά δεν είναι σπίτι. Παρόλα τα σαλόνια, τους καναπέδες, τις κουζίνες και τις τραπεζαρίες. Είναι επαγγελματικός χώρος. Ναι, άνθρωποι σαν εμένα και εσένα εργάζονται σε αυτό τον χώρο. Και δεν είναι όποιοι και όποιοι. Είναι οι άνθρωποι του αγαπημένου Pure Wow που έχουμε αναφέρει αρκετές φορές εδώ στο lifelikes ως πηγή έμπνευσής μας. Και αν κλαίμε μία για τα φοβερά σπίτια και lofts που βλέπουμε και δεν μπορούμε να έχουμε, ας κλάψουμε 2 φορές για αυτούς τους επαγγελματικούς χώρους που κάτι μου λέει ότι -δυστυχώς- δεν θα δούμε ποτέ στην Ελλάδα. Γιατί πρέπει ένα γραφείο να είναι απρόσωπο, άχρωμο και βαρετό ποτέ δεν το κατάλαβα. Λευκοί τοίχοι, απρόσωποι χώροι, άβολες καρέκλες, βαρετά έπιπλα για 'αποκομμένους' επαγγελματίες. Σαν να δουλεύεις σε νοσοκομείο! Νομίζω ότι ο χαρακτήρας και ο σεβασμός (ή η έλλειψη αυτού) αντανακλώνται και στον χώρο.

Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να επέμβουμε στους εργασιακούς μας χώρους, ας εμπνευστούμε από το Pure Wow για τα σπίτια μας. Τόσες τραπεζαρίες - meeting rooms δεν θα χρειαστώ, αλλά τα υπόλοιπα μου κάνουν μια χαρά!








Photos: Homepolish

Σχόλια

  1. WOw ο ιδανικος εργασιακος χωρος! Όλα τα δωματια τελεια, εκτος απο την τελευταια φωτογραφια... αυτα τα one space γραφεια δεν τα αντεχω με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι το βασικό μείον των ενιαίων χώρων είναι ο θόρυβος. Αλλιώς, έχει και τα καλά του.

      Διαγραφή
    2. Αυτό... ειναι τόσος, που μερικες φορές δεν μπορεις να εργαστεις!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana