Minnie Mouse Party!

Η μικρή Άρτεμις γίνεται 2 σε λίγο (ουάου!) και νομίζω ότι από αυτή την ηλικία και μετά αρχίζει να καταλαβαίνει όλο και περισσότερο τι γίνεται τριγύρω της, να έχει προτιμήσεις και να τις εκφράζει. Πώς λοιπόν να αντισταθείς στον ενθουσιασμό, στα παλαμάκια και στα γέλια κάθε φορά που αντικρύζει την minnie mouse! Ακόμα και αν είναι σε διαφημιστικό έντυπο και υπάρχει μια τόσο δα μικρούλα minnie πάνω σε ένα μολύβι ή μια τσάντα!

Λέμε λοιπόν το φετινό πάρτυ να είναι φόρος τιμής στην minnie, με τα μεγάλα αυτιά και τον κόκκινο (ή μήπως ροζ;) φιόγκο! Από πού να ξεκινήσουμε όμως..... Έψαξα, έψαξα, επέλεξα, διέγραψα, ενθουσιάστηκα, απογοητεύτηκα... και ιδού μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα που βρήκα συγκεντρωμένα σε ένα mood board.


Όλες αυτές τις ιδέες μπορείτε να τις δείτε πιο αναλυτικά εδώ:
Ετικέτες μπουκαλιών (1), διακοσμητικά (4) και καπελάκια (6) στο Catch my party blog. Διακοσμητικά για cupcakes (2) στο etsy shop της Cupcake Lady και μπλουζάκια (3) από το Pigtails and Pearls.

Το τι θα κάνουμε τώρα εμείς, είναι άλλη υπόθεση....

Σχόλια

  1. Η μικρή Άρτεμις θα γίνει δύο, η μαμά της....χμ...χμ...η θεία της...χμ...και ξανά χμ... ο θείος της παντρεύεται...και η γιαγιά των 54 στα 55 θυμάται και συγκινείται(ίδιον της ηλικίας) τα δίχρονα γενέθλια των ως άνω παιδιών της και δεν ξέρει πώς έφτασε να είναι όλοι μα όλοι τριάντα και πάνω....ο χρόνος αμείλικτος και γλυκός συνάμα...και οι αναμνήσεις γεμίζουν το μυαλό, την ψυχή, την καρδιά, ολόκληρη την ύπαρξή μου...κάποτε η μαμά μου μού είχει πει ότι ζεί με τις αναμνήσεις και για τις αναμνήσεις της...ίσως να είναι και έτσι...να μας ζήσει και να δούμε και δίχρονα γενέθλια και άλλων μικρών εγγονών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana