Βρες τις διαφορές #3

  • Τα παιδάκια εδώ γυρνάνε από το σχολείο - το μάθημα κιθάρας - την γυμναστική με το λεωφορείο ή με τα πόδια. Μόνα τους. Και όταν λέω παιδάκια δεν εννοώ τους 16άρηδες αλλά και τους 8άρηδες.
  • Τι και αν έξω έχει -2. Μέσα έχει 22! Θυμηθήκαμε πώς είναι να έχεις πραγματικά ζεστό σπίτι όλη μέρα.
  • Τα γραμματοκιβώτια βρίσκονται εντός της πολυκατοικίας και απλά ο ταχυδρόμος έχει τους κωδικούς εισόδου για όλα τα κτίρια.
  • Μπαίνοντας στα περισσότερα bar ή cafe βλέπεις τραπέζια με 'παρατημένα' μπουφάν, τσάντες, laptop, ποτά. Οι ιδιοκτήτες τους πετάχτηκαν απλώς έξω για τσιγάρο και θα επιστρέψουν. Όχι, δεν θα τους τα πειράξει κανείς!
  • Πάνω στις εξωτερικές καρέκλες των μαγαζιών πολύ συχνά βρίσκεις και κουβερτούλες. Κάθεσαι, σκεπάζεσαι και απολαμβάνεις το καφέ και το κρασί σου.

Σχόλια

  1. Ανδριάνα μου γλυκιά, διαβάζω τα παραπάνω και σκέφτομαι ότι μερικά από αυτά (1,2,4) μου θυμίζουν τη ζωή στο χωριό! Έιναι οι λόγοι που το αγαπώ! Α! Το 5 σκέφτομαι να το κάνουμε πράξη με τον ξενώνα.. Πολλά φιλιά-να περνάτε καλά ! Εκείνο το αποχαιρετιστήριο τηλεφώνημα δεν στο έκανα ποτέ:( μάνα βλέπεις... χχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαρινούλα μου! Κάπως έτσι ήταν ακόμη και στις πόλεις που μεγαλώσαμε εμείς... Αλλά όχι πλέον! Να έρθετε να πάρετε ιδέες για τον ξενώνα :) χχχχ α.

      Διαγραφή
  2. Ayto mε το ζεστο σπιτι το έχουμε ξεχάσει στο Ελλλαδα...
    και αν αφησει κανείς την τσαντα του μονη της ειναι σιγουρο οτι θα την πάρουν...
    εδω την παίρνουν και οταν ειναι κανεις μαζι της χα χα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς! Θεωρούμε πλέον πολυτέλεια να έχεις ζεστό σπίτι....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana