1

Το ξέρετε ότι σαν σήμερα, 21 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 10.41μμ, αναρτήθηκε η πρώτη δημοσίευση του LifeLikes δίνοντάς του έτσι ζωή; Θυμάμαι που είχαμε κάνει με τον συνοδοιπόρο μια λίστα με πιθανά ονόματα και έτσι ξαφνικά, ενώ το συζητάγαμε μήνες, μπήκαμε εκείνο το βράδυ στο Blogger και αρχίσαμε να ελέγχουμε τη διαθεσιμότητα των ονομάτων. Το πρώτο διαθέσιμο, βάσει προτεραιότητας, ήταν το LifeLikes και έτσι κατοχυρώθηκε! Και πολύ μας άρεσε.... και πολύ μας αρέσει!

Την πρώτη ανάρτηση τη σκεφτόμουν καιρό.... Είχα ήδη γράψει αρκετά κείμενα και μια λίστα με θεματικές. Ήθελα η 1η ανάρτηση να με αντιπροσωπεύει, να είναι 'εγώ', να είναι θετική και γεμάτη αγάπη, όπως ακριβώς ονειρευόμουν το blog μου. Άρα τι πιο κατάλληλο από τη yoga που ενώνει, για εμένα, όλα αυτά μαζί: τη θετικότητα, την αγάπη, τους φίλους. Μπορείτε να διαβάσετε την 1η αυτή ανάρτηση 'Yoga Αγάπη Φίλοι' εδώ

Έτσι λοιπόν, πολύ δειλά, επικοινώνησα αυτό το βήμα σε λίγους και εκλεκτούς φίλους, με ένα κόμπο αγωνίας, ανυπομονησίας, 'φόβου', λαχτάρας! Ένα τόσο περίεργο συναίσθημα που έχω ακόμα και σήμερα μερικές φορές, ειδικά όταν γράφω για κάτι πολύ προσωπικό.... Και μετά από καιρό (ίσως πιο πολύ καιρό απ' όσο έπρεπε) άρχισα δειλά να επικοινωνώ και σε ευρύτερο κύκλο φίλων και γνωστών το LifeLikes... 

Σήμερα, το LifeLikes είναι 'εγώ' και ελπίζω μαζί να ζήσουμε πολλά - πολλά ακόμα, με υγεία, δημιουργικότητα και θετικότητα!

Σας ευχαριστώ.......
ανδριάνα 


ΥΓ. Το εντυπωσιακό είναι ότι ενώ ξεκίνησα το LifeLikes για να δώσω φωνή σε όλα τα όμορφα που ζούμε καθημερινά και συχνά αγνοούμε, κατά τη διάρκεια του ενός αυτού χρόνου τα όμορφα που βλέπω τριγύρω μου έχουν πολλαπλασιαστεί! Σου ανοίγει η όρεξη, εκπαιδεύεσαι στο να εντοπίζεις το όμορφο, τη θετικότητα, την έμπνευση παρόλη τη γενικότερη κατίφια... ή μάλλον σε πείσμα!

Σχόλια

  1. BON ANNIVERSAIRE!!!!!!!!!!!!
    A PARIS..............

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εύχομαι να είναι ακόμα πιο Πολλά τα Χρόνια, και πάντα Θετικά, Δημιουργικά και... Απολαυστικά:)
    ευχαριστούμε πολύ για τις όμορφες ιδέες, αλλά και τις σκέψεις που μοιράζεσαι μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ αγαπημένοι μου! Εύχομαι να πορευόμαστε πάντα μαζί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana