Αγάπη σε βαζάκι


Ναι, το ξέρω... είναι του Αγίου Βαλεντίνου ξανά! Ναι, το ξέρω.. έχει γεμίσει ο τόπος με καρδούλες, τριαντάφυλλα, κόκκινα εσώρουχα και ιδέες για δώρα. Ναι, το ξέρω... έχετε κουραστεί. Να σας πω την αλήθεια, ούτε εγώ τρελαίνομαι, μην σας πω καλύτερα ότι αυτή η ημέρα μου είναι παντελώς αδιάφορη. Τα τελευταία χρόνια όμως, αποφασίσαμε 3 ζευγάρια που ούτως ή άλλως δεν γιορτάζαμε ποτέ του Αγίου Βαλεντίνου, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να είναι αυτή η ημέρα η αφορμή για να συναντηθούμε! Τι καλύτερο λοιπόν από ένα σπιτικό δείπνο με φίλους! Και μαντέψτε ποιανού είναι η σειρά φέτος: η δική μας! Και είναι διπλή η χαρά γιατί θα επισκεφθούν για πρώτη φορά και το καινούργιο μας σπίτι... 

Το μενού το έχουμε καταστρώσει εδώ και μέρες με τον συνοδοιπόρο... Δεν θα το αποκαλύψω αλλά φροντίσαμε να περιέχει μερικά από τα αγαπημένα μας φαγητά + συνταγές που μπορούν εύκολα να προσαρμοστούν για αρκετά άτομα + κάποιες που μπορούν να ετοιμαστούν από την προηγούμενη + βεβαίως να προσφέρουν γεύση και ψυχαγωγία! Θα έχουμε λοιπόν σίγουρα σούπα (οι αδυναμίες δεν κρύβονται...), χειμωνιάτικη σαλάτα (με ξηρούς καρπούς και μυστικό dressing), τάρτα, ένα κυρίως πιάτο + συνοδευτικό το οποίο θα δημιουργήσει δράση στο τραπέζι (!!) και βεβαίως τον πρωταγωνιστή: το γλυκό το οποίο όχι, δεν θα είναι σοκολατένιο! Θα μοιραστώ τις συνταγές σταδιακά μαζί σας εφόσον περάσουν τη δοκιμασία των 6 επιτυχώς!



Το μυστικό όμως της βραδιάς, θα είναι τα μικρά δωράκια που εμπνευστήκαμε με την φίλη Βίκυ από το Sweets & Treats -we bake it happen*. Ήθελα κάτι ιδιαίτερο που να ταιριάζει με το concept της ημέρας αλλά να ξεφεύγει από τα ίδια και τα ίδια. Και η Βίκυ είχε την τέλεια ιδέα: βαζάκια με τα μαγικά υλικά για τη δημιουργία ζεστής σοκολάτας για δύο! Τα αγάπησα τόσο πολύ που τους αφιέρωσα 2 ώρες στη φωτογράφιση και ούτε που το κατάλαβα! Δεν μπορούσα λοιπόν να μην τα μοιραστώ και μαζί σας........... παρόλο που χαλάω λιγάκι την έκπληξη των προσκεκλημένων μου. Δεν πειράζει, εκείνοι θα μπορέσουν να τα γευτούν! 



Είναι πολύ όμορφη αίσθηση να φροντίζεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους.........
Εύχομαι να τα καταφέρνουμε πάντα, όχι μόνο αύριο!

ανδριάνα


*όποιος ενδιαφέρεται για τις φανταστικές τούρτες, cupcakes, cake - pops, γλυκά σε βαζάκια, κουλουράκια και τόσα άλλα... μπορεί απλά να επικοινωνήσει με την Βίκυ.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana