Διακόσμηση... τοίχου


Το ξέρετε ότι αυτή είναι μακράν η πιο δημοφιλής ανάρτηση του LifeLikes; Δεν σας αδικώ! Η διακόσμηση των τοίχων είναι ένα τόσο ενδιαφέρον θέμα, δημιουργικό αλλά και δύσκολο. Είναι εύκολο ένας τοίχος να εξυψώσει ή να ‘χαντακώσει’ έναν ολόκληρο χώρο. Και αν αυτός ο χώρος είναι το σαλόνι μας, ε αξίζει λίγο περισσότερο την προσοχή μας. 
Η εξελιγμένη λύση λοιπόν για τα αγαπημένα κάδρα, τους πίνακες και τις φωτογραφίες μας που θα σας προτείνω σήμερα είναι αυτά τα λεπτά και διακριτικά ράφια. Το πλάτος τους είναι ιδανικό και διακριτικό, ίσα-ίσα για να στηρίξουν τα έργα τέχνης, χωρίς όμως να τα ‘καπελώσουν’. Το μεγαλύτερό τους όμως πλεονέκτημα είναι η αλλαγή! Τα ράφια είναι εκεί για να υποδεχτούν όλες σας τις επιλογές, όσες φορές και αν αλλάξετε γνώμη. Μπορείτε να δημιουργείτε και αντίστοιχες θεματικές ανάλογα με την εποχή, τη διάθεσή σας ή την νέα τάση στη διακόσμηση που σας τράβηξε την προσοχή. Bye bye λοιπόν στα τρυπάνια, στα στοκαρίσματα και στις αυτοκόλλητες ταινίες που αφήνουν πάντα (και ας ισχυρίζονται το αντίθετο) σημάδια. Σημειώστε ότι συνδυάζοντας διαφορετικά μεγέθη κάδρων αλλά και διακοσμητικών στοιχείων (όπως βαζάκια, κηροπήγια, αγαλματάκια…), η σύνθεση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. Αυτοσχεδιάστε λοιπόν! Και όχι μόνο για το σαλόνι. Δείτε πόσο ωραία φαίνονται και στα παιδικά δωμάτια ή στο γραφείο για παράδειγμα.








Σχόλια

  1. Είναι τόσο πρακτικά ραφάκια και σήμερα σκεφτόμουν οτι χρειάζομαι 2 ακόμα!!! Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ είμαι πάλι...
    Σε περιμένει βραβείο - ερωτήσεις στο μπλόγκ μου, έλα να το πάρεις!!

    http://stylencritics.com/2014/02/03/qa/#comment-1019

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @stylencritics:
    ευχαριστώ πολύ!!!
    είναι το 1ο μου! είμαι σίγουρη ότι θα είναι και γούρικο :)
    επανέρχομαι δριμύτερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίες επιλογές. Λατρεύω τους γεμάτους τοίχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μμμ...τελικά καταλήγω εδώ! Τέρμα στα πολλα καρφιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικές ιδέες! Κάνω αλλαγή στη διακόσμηση του σαλονιού και ψάχνω ιδέες! Έχω δει και κάποια ωραία πουφ-μαξιλάρια εδώ https://e-metaxakis.com/exoterikos-horos/poyf-maxilaria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ :) !
      Είναι τόσο αναζωογονητική μια ανακαίνιση!
      Καλή επιτυχία στο project σαλόνι.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

the bright side of blogging :: by andriana